Fake Identity
%
46

Fake Identity

Kijk Fake Identity

Moeite met waar je nou Fake Identity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een Amerikaanse arts wordt aangezien voor een diamantsmokkelaar en vals beschuldigd van moord, waardoor hij zowel voor gangsters als justitie op de vlucht moet slaan.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Dimster portrait

  Dennis Dimster

  director

 • Valentine Pelka portrait

  Valentine Pelka

  actor

 • Michael Cronin portrait

  Michael Cronin

  actor

 • Hristo Shopov portrait

  Hristo Shopov

  actor

 • Julian Wadham portrait

  Julian Wadham

  actor

 • Izabella Miko portrait

  Izabella Miko

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Fake Identity

Op zoek naar Fake Identity? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Fake Identity streamen

Het streamen van movies als Fake Identity heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Fake Identity waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Fake Identity dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Fake Identity downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Fake Identity te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Fake Identity torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Fake Identity trailer

Weet je nog niet zeker of Fake Identity jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.