Fake Identity
%
46

Fake Identity

Kijk Fake Identity

Moeite met waar je nou Fake Identity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een Amerikaanse arts wordt aangezien voor een diamantsmokkelaar en vals beschuldigd van moord, waardoor hij zowel voor gangsters als justitie op de vlucht moet slaan.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Dimster portrait

  Dennis Dimster

  director

 • Valentine Pelka portrait

  Valentine Pelka

  actor

 • Michael Cronin portrait

  Michael Cronin

  actor

 • Hristo Shopov portrait

  Hristo Shopov

  actor

 • Julian Wadham portrait

  Julian Wadham

  actor

 • Izabella Miko portrait

  Izabella Miko

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Fake Identity

Veel gehoord over Fake Identity en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Fake Identity heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Fake Identity streamen

Wil je Fake Identity, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Fake Identity zelfs gratis kijken.

Fake Identity downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Fake Identity ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Fake Identity er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Fake Identity torrent

Op zoek naar een torrent van Fake Identity? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Fake Identity te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Fake Identity trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Fake Identity. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.