FAKE
%
78

FAKE

Kijk FAKE

Moeite met waar je nou FAKE moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Born to atomic bomb survivors in Hiroshima, Mamoru Samuragochi, a self-taught classical composer with a degenerative condition causing deafness, was celebrated as a "Japanese Beethoven" for the digital age. However, just prior to the 2014 Winter Olympics, where Samuragochi's "Sonatina for Violin" was to accompany figure skater Daisuke Takahashi, part-time university lecturer Takashi Niigaki revealed that he had served as the composer's ghostwriter for 18 years, that Samuragochi couldn't notate music and, in fact, could hear perfectly. As Samuragochi's recordings were pulled and performances cancelled, Niigaki enjoyed success on TV talk shows. Filmmaker Tatsuya Mori finds Samuragochi in his small Yokohama apartment with his wife and cat, ready to tell his side of the story. A mesmerizing character study skewering media duplicity and constructions of ability/disability, in which Samuragochi's career has collapsed, taking fact and fiction with it.

FAKE

Wil je FAKE kijken? De movie vanuit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om FAKE op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om FAKE met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

FAKE downloaden

Het downloaden van FAKE is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je FAKE ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

FAKE streamen

Het streamen van FAKE heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je FAKE online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar FAKE kijkt. Ideaal!

FAKE torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van FAKE. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

FAKE trailer

Bekijk eerst even de trailer van FAKE voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.