Falansterul
%
70

Falansterul

Kijk Falansterul

Moeite met waar je nou Falansterul moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the early 19th century the Rumanian Theodor Diamant was inspired by the French utopian socialist Charles Fourier and established one of Fourier's "phalansteries" in Rumania. The film dramatizes the origins and demise of this effort, called the "Scaieni Phalanstery (the term is derived from "phalanx" and "monastery"). Among the socio-political commentary that is conveyed throughout, there is an important collusion between the army and the wealthy landowners of the time, and as the film points out in its own way, neither of these groups has ever been convicted of socialist/utopian tendencies.

Falansterul

Wil je Falansterul kijken? De movie vanuit 1979 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Falansterul op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Falansterul met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Falansterul downloaden

Het downloaden van Falansterul is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Falansterul ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Falansterul streamen

Het streamen van Falansterul heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Falansterul online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Falansterul kijkt. Ideaal!

Falansterul torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Falansterul. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Falansterul trailer

Bekijk eerst even de trailer van Falansterul voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.