Falansterul
%
70

Falansterul

Kijk Falansterul

Moeite met waar je nou Falansterul moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the early 19th century the Rumanian Theodor Diamant was inspired by the French utopian socialist Charles Fourier and established one of Fourier's "phalansteries" in Rumania. The film dramatizes the origins and demise of this effort, called the "Scaieni Phalanstery (the term is derived from "phalanx" and "monastery"). Among the socio-political commentary that is conveyed throughout, there is an important collusion between the army and the wealthy landowners of the time, and as the film points out in its own way, neither of these groups has ever been convicted of socialist/utopian tendencies.

Falansterul

Veel gehoord over Falansterul en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Falansterul heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Falansterul streamen

Wil je Falansterul, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Falansterul zelfs gratis kijken.

Falansterul downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Falansterul ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Falansterul er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Falansterul torrent

Op zoek naar een torrent van Falansterul? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Falansterul te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Falansterul trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Falansterul. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.