Falco
%
76

Falco

Nu kijken

Kijk Falco

Moeite met waar je nou Falco moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Falco

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Falco draait?

Samenvatting

Politieagent Falco wordt in 1991 door een kogel getroffen en raakt in coma. Als hij 22 jaar later ontwaakt, belandt hij in een wereld die hij niet herkent.

Regisseur en acteurs

 • Sagamore Stévenin portait

  Sagamore Stévenin

  Alexandre Falco

 • Clément Manuel portrait

  Clément Manuel

  Romain Chevalier

 • Mathilde Lebrequier portrait

  Mathilde Lebrequier

  Carole Sarda-Falco

 • Alexia Barlier portait

  Alexia Barlier

  Éva Blum

 • Franck Monsigny portrait

  Franck Monsigny

  Philippe Cheron

 • Marie Béraud portrait

  Marie Béraud

  Pauline Falco

Falco

Benieuwd naar Falco? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Falco draait.

Falco in de bioscoop

Falco draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Falco.

Falco streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Falco te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Falco een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Falco zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Falco torrent

Op zoek naar een torrent van Falco? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Falco zonder zorgen.

Falco downloaden

Als Falco binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Falco trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Falco de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.