Falco
%
76

Falco

Nu kijken

Kijk Falco

Moeite met waar je nou Falco moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Falco

Samenvatting

Politieagent Falco wordt in 1991 door een kogel getroffen en raakt in coma. Als hij 22 jaar later ontwaakt, belandt hij in een wereld die hij niet herkent.

Regisseur en acteurs

 • Sagamore Stévenin portait

  Sagamore Stévenin

  Alexandre Falco

 • Clément Manuel portrait

  Clément Manuel

  Romain Chevalier

 • Mathilde Lebrequier portrait

  Mathilde Lebrequier

  Carole Sarda-Falco

 • Alexia Barlier portait

  Alexia Barlier

  Éva Blum

 • Franck Monsigny portrait

  Franck Monsigny

  Philippe Cheron

 • Marie Béraud portrait

  Marie Béraud

  Pauline Falco

Falco

Veel gehoord over Falco en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Falco heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Falco streamen

Wil je Falco, de movie met Sagamore Stévenin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Falco zelfs gratis kijken.

Falco downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Falco ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Falco er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Falco torrent

Op zoek naar een torrent van Falco? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Falco te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Falco trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Falco. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.