Falco
%
76

Falco

Nu kijken

Kijk Falco

Moeite met waar je nou Falco moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Falco

Samenvatting

Politieagent Falco wordt in 1991 door een kogel getroffen en raakt in coma. Als hij 22 jaar later ontwaakt, belandt hij in een wereld die hij niet herkent.

Regisseur en acteurs

 • Sagamore Stévenin portait

  Sagamore Stévenin

  Alexandre Falco

 • Clément Manuel portrait

  Clément Manuel

  Romain Chevalier

 • Mathilde Lebrequier portrait

  Mathilde Lebrequier

  Carole Sarda-Falco

 • Alexia Barlier portait

  Alexia Barlier

  Éva Blum

 • Franck Monsigny portrait

  Franck Monsigny

  Philippe Cheron

 • Marie Béraud portrait

  Marie Béraud

  Pauline Falco

Falco

Zin om Falco lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Falco te bekijken voor je op een rijtje.

Falco downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Falco downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Falco. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Falco er ook in SD heel goed uit.

Falco streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Falco net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Falco hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Falco helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Falco torrent

Denk je dat je om Falco te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Falco trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Falco de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.