False Pretenses
%
56

False Pretenses

Kijk False Pretenses

Moeite met waar je nou False Pretenses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Falling victim to a glib con artist named Michael (Stewart Bick), Texas housewife Diane (Peta Wilson) loses all her money, a disaster that drives her husband Randal (Anthony Lemke) to suicide. Unable to get justice through the official channels, Diane mounts her own plan of revenge. This involves assuming a new identity, trading in her blonde tresses for a redheaded "do", moving to a small town, and systematically seducing the man who ruined her life. One of six "no frills" TV movies produced in Canada for the Lifetime cable network at a flat cost of 2 million each,

False Pretenses

Wil je False Pretenses kijken? De movie vanuit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om False Pretenses op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om False Pretenses met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

False Pretenses downloaden

Het downloaden van False Pretenses is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je False Pretenses ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

False Pretenses streamen

Het streamen van False Pretenses heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je False Pretenses online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar False Pretenses kijkt. Ideaal!

False Pretenses torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van False Pretenses. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

False Pretenses trailer

Bekijk eerst even de trailer van False Pretenses voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.