Fame
%
50

Fame

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fame

Moeite met waar je nou Fame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fame

Samenvatting

Fame vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Ze hebben maar één doel voor ogen: To become a star! De weg naar succes gaat echter niet over rozen en ieder van hen merkt welke prijs er moet worden betaald voor de zo begeerde roem. Fame is een spectaculaire film vol energie, flitsende muziek en fantastische dansscènes.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Tancharoen portait

  Kevin Tancharoen

  Director

 • Kay Panabaker portait

  Kay Panabaker

  Jenny Garrison

 • Naturi Naughton portait

  Naturi Naughton

  Denise Dupree

 • Kherington Payne portait

  Kherington Payne

  Alice Ellerton

 • Megan Mullally portait

  Megan Mullally

  Ms. Fran Rowan

 • Walter Perez portait

  Walter Perez

  Victor Taveras

 • Asher Book portait

  Asher Book

  Marco

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Dancer

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Joy

Trailers

Fame

Wil je Fame kijken? De movie van Kevin Tancharoen uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fame op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fame met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fame downloaden

Het downloaden van Fame is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fame ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fame streamen

Het streamen van Fame heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fame online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fame kijkt. Ideaal!

Fame torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fame. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fame trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fame voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.