Fame
%
50

Fame

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fame

Moeite met waar je nou Fame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fame

Samenvatting

A reinvention of the original Oscar winning hit film, "Fame" follows a talented group of dancers, singers, actors, and artists over four years at the New York City High School of Performing Arts, a diverse, creative powerhouse where students from all walks of life are given a chance to live out their dreams and achieve real and lasting fame...the kind that comes only from talent, dedication, and hard work.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Tancharoen portait

  Kevin Tancharoen

  Director

 • Kay Panabaker portait

  Kay Panabaker

  Jenny Garrison

 • Naturi Naughton portait

  Naturi Naughton

  Denise Dupree

 • Kherington Payne portait

  Kherington Payne

  Alice Ellerton

 • Megan Mullally portait

  Megan Mullally

  Ms. Fran Rowan

 • Walter Perez portait

  Walter Perez

  Victor Taveras

 • Asher Book portait

  Asher Book

  Marco

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Dancer

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Joy

Trailers

Fame

Zin om Fame lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fame te bekijken voor je op een rijtje.

Fame downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fame downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fame. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fame er ook in SD heel goed uit.

Fame streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fame net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fame hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fame helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fame torrent

Denk je dat je om Fame te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fame trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fame de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.