Fame
%
50

Fame

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fame

Moeite met waar je nou Fame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fame

Samenvatting

Fame vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Ze hebben maar één doel voor ogen: To become a star! De weg naar succes gaat echter niet over rozen en ieder van hen merkt welke prijs er moet worden betaald voor de zo begeerde roem. Fame is een spectaculaire film vol energie, flitsende muziek en fantastische dansscènes.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Tancharoen portait

  Kevin Tancharoen

  Director

 • Kay Panabaker portait

  Kay Panabaker

  Jenny Garrison

 • Naturi Naughton portait

  Naturi Naughton

  Denise Dupree

 • Kherington Payne portait

  Kherington Payne

  Alice Ellerton

 • Megan Mullally portait

  Megan Mullally

  Ms. Fran Rowan

 • Walter Perez portait

  Walter Perez

  Victor Taveras

 • Asher Book portait

  Asher Book

  Marco

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Dancer

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Joy

Trailers

Fame

Fame streamen

Fame streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fame downloaden

Zin om Fame te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fame te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fame torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fame makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fame trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fame jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.