Fame
%
50

Fame

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fame

Moeite met waar je nou Fame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fame

Samenvatting

Fame vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Ze hebben maar één doel voor ogen: To become a star! De weg naar succes gaat echter niet over rozen en ieder van hen merkt welke prijs er moet worden betaald voor de zo begeerde roem. Fame is een spectaculaire film vol energie, flitsende muziek en fantastische dansscènes.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Tancharoen portait

  Kevin Tancharoen

  Director

 • Kay Panabaker portait

  Kay Panabaker

  Jenny Garrison

 • Naturi Naughton portait

  Naturi Naughton

  Denise Dupree

 • Kherington Payne portait

  Kherington Payne

  Alice Ellerton

 • Megan Mullally portait

  Megan Mullally

  Ms. Fran Rowan

 • Walter Perez portait

  Walter Perez

  Victor Taveras

 • Asher Book portait

  Asher Book

  Marco

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Dancer

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Joy

Trailers

Fame

Veel gehoord over Fame en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Fame heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Fame streamen

Wil je Fame, de movie met Kay Panabaker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Fame zelfs gratis kijken.

Fame downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Fame ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Fame er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Fame torrent

Op zoek naar een torrent van Fame? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Fame te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Fame trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Fame. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.