De familie Kerst in kabouterland

De familie Kerst in kabouterland

Kijk De familie Kerst in kabouterland

Moeite met waar je nou De familie Kerst in kabouterland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pixy komt weer op bezoek bij de familie Kerst en zijn beste vriend Hugo. Als Hugo per ongeluk Pixys kabouterbal breekt, raakt hij zijn krachten kwijt en wordt snel ouder. Wat nu?

Regisseur en acteurs

 • Carsten Rudolf portrait

  Carsten Rudolf

  Director

 • Pelle Falk Krusbæk portait

  Pelle Falk Krusbæk

  Hugo

 • Herman Knop portrait

  Herman Knop

  Pixy

 • Liv Leman Brandorf portrait

  Liv Leman Brandorf

  Vega

 • Alfred Bjerre Larsen portrait

  Alfred Bjerre Larsen

  Alfred

 • Marie Askehave portait

  Marie Askehave

  Agnete

 • Sofie Lassen-Kahlke portait

  Sofie Lassen-Kahlke

  Fru Knudsen

 • Paw Henriksen portait

  Paw Henriksen

  Niels

De familie Kerst in kabouterland

De familie Kerst in kabouterland streamen

De familie Kerst in kabouterland streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De familie Kerst in kabouterland downloaden

Zin om De familie Kerst in kabouterland te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De familie Kerst in kabouterland te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De familie Kerst in kabouterland torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De familie Kerst in kabouterland makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De familie Kerst in kabouterland trailer

Wil je er zeker van zijn dat De familie Kerst in kabouterland jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.