Family, Inc.
%
72

Family, Inc.

Kijk Family, Inc.

Moeite met waar je nou Family, Inc. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Toy tycoon Charles Ting calls on his daughter, New York filmmaker Emily Ting, to help out with the family toy company. Documentary cameras follow Emily's return to Hong Kong, where she soon discovers a host of family secrets and business woes. Dad's a tantrum-throwing control freak, the company's on the brink of bankruptcy and her stepmother sees her as an interfering enemy. Worst of all, Emily's father plans to step down and make her CEO.

Regisseur en acteurs

  • Emily Ting portait

    Emily Ting

    Director

  • Helen Jen portrait

    Helen Jen

    Director

Family, Inc.

Zin om Family, Inc. lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Family, Inc. te bekijken voor je op een rijtje.

Family, Inc. downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Family, Inc. downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Family, Inc.. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Family, Inc. er ook in SD heel goed uit.

Family, Inc. streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Family, Inc. net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Family, Inc. hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Family, Inc. helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Family, Inc. torrent

Denk je dat je om Family, Inc. te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Family, Inc. trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Family, Inc. de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.