Alles is familie
%
67

Alles is familie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles is familie

Moeite met waar je nou Alles is familie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles is familie

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

In "Alles Is Familie" is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Winnie de Roover

 • Thijs Römer portait

  Thijs Römer

  Rutmer de Roover

 • Benja Bruijning portait

  Benja Bruijning

  Charlie de Roover

 • Jacob Derwig portait

  Jacob Derwig

  Dick Tasman

 • Martine Bijl portrait

  Martine Bijl

  Jeanette de Roover

 • Kees Hulst portait

  Kees Hulst

  Arend de Roover

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Alles is familie

Wil je Alles is familie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alles is familie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alles is familie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alles is familie zelfs gratis bekijken.

Alles is familie downloaden

Wil je Alles is familie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alles is familie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alles is familie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alles is familie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alles is familie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alles is familie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.