Alles is familie
%
67

Alles is familie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alles is familie

Moeite met waar je nou Alles is familie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles is familie

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

In "Alles Is Familie" is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland, waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. Zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Winnie de Roover

 • Thijs Römer portait

  Thijs Römer

  Rutmer de Roover

 • Benja Bruijning portait

  Benja Bruijning

  Charlie de Roover

 • Jacob Derwig portait

  Jacob Derwig

  Dick Tasman

 • Martine Bijl portrait

  Martine Bijl

  Jeanette de Roover

 • Kees Hulst portait

  Kees Hulst

  Arend de Roover

Trailers

Alles is familie

Alles is familie streamen

Alles is familie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alles is familie downloaden

Zin om Alles is familie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alles is familie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alles is familie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alles is familie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alles is familie trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alles is familie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.