Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Bekijk de trailer

Kijk Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Moeite met waar je nou Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 14-11-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Regisseur en acteurs

 • David Yates portait

  David Yates

  Director

 • Eddie Redmayne portait

  Eddie Redmayne

  Newt Scamander

 • Zoë Kravitz portait

  Zoë Kravitz

  Leta Lestrange

 • Johnny Depp portait

  Johnny Depp

  Gellert Grindelwald

Trailers

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Wil je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zelfs gratis bekijken.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald downloaden

Wil je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.