Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Moeite met waar je nou Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Bekijk nog 132 bronnen

Weten in welke bioscopen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait?

Samenvatting

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald's plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Regisseur en acteurs

 • David Yates portait

  David Yates

  Director

 • Eddie Redmayne portait

  Eddie Redmayne

  Newt Scamander

 • Zoë Kravitz portait

  Zoë Kravitz

  Leta Lestrange

 • Johnny Depp portait

  Johnny Depp

  Gellert Grindelwald

Trailers

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Benieuwd naar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald torrent

Op zoek naar een torrent van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zonder zorgen.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald downloaden

Als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.