Fantasy
%
51

Fantasy

Kijk Fantasy

Moeite met waar je nou Fantasy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A digital feature has five episodes that all deal with wild gay fantasies involving men in uniform. It starts with "Biyahe," about a jilted taxi driver and his jealous passenger who find comfort in each other's lovesick arms. The second episode is "Linya," about a lonely homeowner whose phone conks out. Two handsome repairmen arrive and they end up engaging in a dizzying threesome. Next is "Laro," about four basketball players who are taking a shower in the locker room after an intense game, and a shy guy who takes a peek at them and later joins in the fun. "Bilis" is about a hunky delivery boy in a hurry who delivers pizza to a bored yuppie who is working overtime in his office. They get instantly attracted upon seeing each other. The last episode is "Bantay," about a horny security guard in the graveyard shift. He sees two lovers fighting. Rhyme dumps Jon and Jon finds solace in the arms of the easy going guard.

Fantasy

Zin om Fantasy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fantasy te bekijken voor je op een rijtje.

Fantasy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fantasy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fantasy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fantasy er ook in SD heel goed uit.

Fantasy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fantasy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fantasy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fantasy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fantasy torrent

Denk je dat je om Fantasy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fantasy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fantasy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.