Farewell
%
79

Farewell

Kijk Farewell

Moeite met waar je nou Farewell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens de Roaring Twenties vindt een zeer bijzondere gebeurtenis plaats: in 1929 vliegt de ‘Graf Zeppelin’, als symbool voor de technologische vooruitgang en voor de verbeterde relatie tussen de Verenigde Staten en Duitsland, als eerste de wereld rond. Farewell is een reisverslag én liefdesverhaal van de jonge aristocratische Lady Grace Drummond-Hay en de veel oudere Karl von Wiegand, die beiden deel uitmaakten van deze bijzondere reis als journalist voor Hearst Press Empire. Op de 21-daagse reis over metropolen als Londen, Friedrichshafen, Berlijn, Tokyo, San Francisco, Los Angeles en New York bloeit de verboden liefde tussen weduwe Grace en de getrouwde Karl opnieuw op. Terwijl ze over uitgestrekte, onbewoonde gebieden, prachtige alpentoppen, oceanen en Siberische moerassen vliegen, doen ze er alles aan hun liefde voor de medepassagiers en de buitenwereld verborgen te houden. Tijdens de reis ontstaat echter een mediahype omtrent de vlucht en neemt de druk van de buitenwereld toe. Het geheimhouden van de affaire tussen de twee wordt steeds ergerlijker en blijkt uiteindelijk onmogelijk. Wanneer Karls vrouw verschijnt in Los Angeles, is de liefde tussen Grace en Karl verwoest en volgt een pijnlijk en onvermijdelijk afscheid. Als enige tijd later de Wall Street Crash plaatsvindt, worden Grace en Karl nogmaals met hun liefde voor elkaar geconfronteerd.

Regisseur en acteurs

  • Ditteke Mensink portrait

    Ditteke Mensink

    Director

  • Poppy Elliott portrait

    Poppy Elliott

    Narrator

Farewell

Wil je Farewell kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Farewell streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Farewell niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Farewell zelfs gratis bekijken.

Farewell downloaden

Wil je Farewell ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Farewell overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Farewell torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Farewell is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Farewell trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Farewell de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.