Farewell
%
79

Farewell

Kijk Farewell

Moeite met waar je nou Farewell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens de Roaring Twenties vindt een zeer bijzondere gebeurtenis plaats: in 1929 vliegt de ‘Graf Zeppelin’, als symbool voor de technologische vooruitgang en voor de verbeterde relatie tussen de Verenigde Staten en Duitsland, als eerste de wereld rond. Farewell is een reisverslag én liefdesverhaal van de jonge aristocratische Lady Grace Drummond-Hay en de veel oudere Karl von Wiegand, die beiden deel uitmaakten van deze bijzondere reis als journalist voor Hearst Press Empire. Op de 21-daagse reis over metropolen als Londen, Friedrichshafen, Berlijn, Tokyo, San Francisco, Los Angeles en New York bloeit de verboden liefde tussen weduwe Grace en de getrouwde Karl opnieuw op. Terwijl ze over uitgestrekte, onbewoonde gebieden, prachtige alpentoppen, oceanen en Siberische moerassen vliegen, doen ze er alles aan hun liefde voor de medepassagiers en de buitenwereld verborgen te houden. Tijdens de reis ontstaat echter een mediahype omtrent de vlucht en neemt de druk van de buitenwereld toe. Het geheimhouden van de affaire tussen de twee wordt steeds ergerlijker en blijkt uiteindelijk onmogelijk. Wanneer Karls vrouw verschijnt in Los Angeles, is de liefde tussen Grace en Karl verwoest en volgt een pijnlijk en onvermijdelijk afscheid. Als enige tijd later de Wall Street Crash plaatsvindt, worden Grace en Karl nogmaals met hun liefde voor elkaar geconfronteerd.

Regisseur en acteurs

  • Ditteke Mensink portrait

    Ditteke Mensink

    Director

  • Poppy Elliott portrait

    Poppy Elliott

    Narrator

Farewell

Veel gehoord over Farewell en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Farewell heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Farewell streamen

Wil je Farewell, de movie met Poppy Elliott, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Farewell zelfs gratis kijken.

Farewell downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Farewell ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Farewell er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Farewell torrent

Op zoek naar een torrent van Farewell? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Farewell te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Farewell trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Farewell. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.