Farewell
%
79

Farewell

Kijk Farewell

Moeite met waar je nou Farewell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens de Roaring Twenties vindt een zeer bijzondere gebeurtenis plaats: in 1929 vliegt de ‘Graf Zeppelin’, als symbool voor de technologische vooruitgang en voor de verbeterde relatie tussen de Verenigde Staten en Duitsland, als eerste de wereld rond. Farewell is een reisverslag én liefdesverhaal van de jonge aristocratische Lady Grace Drummond-Hay en de veel oudere Karl von Wiegand, die beiden deel uitmaakten van deze bijzondere reis als journalist voor Hearst Press Empire. Op de 21-daagse reis over metropolen als Londen, Friedrichshafen, Berlijn, Tokyo, San Francisco, Los Angeles en New York bloeit de verboden liefde tussen weduwe Grace en de getrouwde Karl opnieuw op. Terwijl ze over uitgestrekte, onbewoonde gebieden, prachtige alpentoppen, oceanen en Siberische moerassen vliegen, doen ze er alles aan hun liefde voor de medepassagiers en de buitenwereld verborgen te houden. Tijdens de reis ontstaat echter een mediahype omtrent de vlucht en neemt de druk van de buitenwereld toe. Het geheimhouden van de affaire tussen de twee wordt steeds ergerlijker en blijkt uiteindelijk onmogelijk. Wanneer Karls vrouw verschijnt in Los Angeles, is de liefde tussen Grace en Karl verwoest en volgt een pijnlijk en onvermijdelijk afscheid. Als enige tijd later de Wall Street Crash plaatsvindt, worden Grace en Karl nogmaals met hun liefde voor elkaar geconfronteerd.

Regisseur en acteurs

  • Ditteke Mensink portrait

    Ditteke Mensink

    Director

  • Poppy Elliott portrait

    Poppy Elliott

    Narrator

Farewell

Op zoek naar Farewell? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Farewell streamen

Het streamen van movies als Farewell heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Farewell waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Farewell dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Farewell downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Farewell te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Farewell torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Farewell trailer

Weet je nog niet zeker of Farewell jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.