Farewell
%
79

Farewell

Kijk Farewell

Moeite met waar je nou Farewell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens de Roaring Twenties vindt een zeer bijzondere gebeurtenis plaats: in 1929 vliegt de ‘Graf Zeppelin’, als symbool voor de technologische vooruitgang en voor de verbeterde relatie tussen de Verenigde Staten en Duitsland, als eerste de wereld rond. Farewell is een reisverslag én liefdesverhaal van de jonge aristocratische Lady Grace Drummond-Hay en de veel oudere Karl von Wiegand, die beiden deel uitmaakten van deze bijzondere reis als journalist voor Hearst Press Empire. Op de 21-daagse reis over metropolen als Londen, Friedrichshafen, Berlijn, Tokyo, San Francisco, Los Angeles en New York bloeit de verboden liefde tussen weduwe Grace en de getrouwde Karl opnieuw op. Terwijl ze over uitgestrekte, onbewoonde gebieden, prachtige alpentoppen, oceanen en Siberische moerassen vliegen, doen ze er alles aan hun liefde voor de medepassagiers en de buitenwereld verborgen te houden. Tijdens de reis ontstaat echter een mediahype omtrent de vlucht en neemt de druk van de buitenwereld toe. Het geheimhouden van de affaire tussen de twee wordt steeds ergerlijker en blijkt uiteindelijk onmogelijk. Wanneer Karls vrouw verschijnt in Los Angeles, is de liefde tussen Grace en Karl verwoest en volgt een pijnlijk en onvermijdelijk afscheid. Als enige tijd later de Wall Street Crash plaatsvindt, worden Grace en Karl nogmaals met hun liefde voor elkaar geconfronteerd.

Regisseur en acteurs

  • Ditteke Mensink portrait

    Ditteke Mensink

    Director

  • Poppy Elliott portrait

    Poppy Elliott

    Narrator

Farewell

Farewell streamen

Farewell streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Farewell downloaden

Zin om Farewell te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Farewell te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Farewell torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Farewell makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Farewell trailer

Wil je er zeker van zijn dat Farewell jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.