Les adieux à la reine
%
63

Les adieux à la reine

Nu kijken

Kijk Les adieux à la reine

Moeite met waar je nou Les adieux à la reine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les adieux à la reine

Samenvatting

De voorlezeres Sidonie is dol op koningin Marie Antoinette. Nadat de Franse revolutie is uitgebroken, wordt Sidonie door Marie Antoinette gevraagd om haar beschermelinge Gabrielle de Polignac bij de vlucht te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Benoît Jacquot portait

  Benoît Jacquot

  Director

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Marie Antoinette

 • Léa Seydoux portait

  Léa Seydoux

  Sidonie Laborde

 • Virginie Ledoyen portait

  Virginie Ledoyen

  Gabrielle de Polignac

 • Xavier Beauvois portait

  Xavier Beauvois

  Louis XVI

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Mme Campan

 • Julie-Marie Parmentier portait

  Julie-Marie Parmentier

  Honorine

 • Lolita Chammah portait

  Lolita Chammah

  Louison

 • Vladimir Consigny portait

  Vladimir Consigny

  Paolo

 • Dominique Reymond portait

  Dominique Reymond

  Mme de Rochereuil

 • Anne Benoît portait

  Anne Benoît

  Rose Bertin

 • Michel Robin portait

  Michel Robin

  Jacob Nicolas Moreau

 • Yves Penay portait

  Yves Penay

  Monsieur de Barentin

Les adieux à la reine

Op zoek naar Les adieux à la reine? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Les adieux à la reine streamen

Het streamen van movies als Les adieux à la reine heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Les adieux à la reine waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Les adieux à la reine dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Les adieux à la reine downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Les adieux à la reine te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Les adieux à la reine torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Les adieux à la reine trailer

Weet je nog niet zeker of Les adieux à la reine jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.