Farewell My Queen
%
63

Farewell My Queen

Nu kijken

Kijk Farewell My Queen

Moeite met waar je nou Farewell My Queen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Farewell My Queen

Samenvatting

De voorlezeres Sidonie is dol op koningin Marie Antoinette. Nadat de Franse revolutie is uitgebroken, wordt Sidonie door Marie Antoinette gevraagd om haar beschermelinge Gabrielle de Polignac bij de vlucht te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Benoît Jacquot portait

  Benoît Jacquot

  Director

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Marie Antoinette

 • Léa Seydoux portait

  Léa Seydoux

  Sidonie Laborde

 • Virginie Ledoyen portait

  Virginie Ledoyen

  Gabrielle de Polignac

 • Xavier Beauvois portait

  Xavier Beauvois

  Louis XVI

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Mme Campan

 • Julie-Marie Parmentier portait

  Julie-Marie Parmentier

  Honorine

 • Lolita Chammah portait

  Lolita Chammah

  Louison

 • Vladimir Consigny portait

  Vladimir Consigny

  Paolo

 • Dominique Reymond portait

  Dominique Reymond

  Mme de Rochereuil

 • Anne Benoît portait

  Anne Benoît

  Rose Bertin

 • Michel Robin portait

  Michel Robin

  Jacob Nicolas Moreau

 • Yves Penay portait

  Yves Penay

  Monsieur de Barentin

Farewell My Queen

Wil je Farewell My Queen kijken? De movie van Benoît Jacquot uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Farewell My Queen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Farewell My Queen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Farewell My Queen downloaden

Het downloaden van Farewell My Queen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Farewell My Queen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Farewell My Queen streamen

Het streamen van Farewell My Queen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Farewell My Queen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Farewell My Queen kijkt. Ideaal!

Farewell My Queen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Farewell My Queen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Farewell My Queen trailer

Bekijk eerst even de trailer van Farewell My Queen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.