Les adieux à la reine
%
63

Les adieux à la reine

Nu kijken

Kijk Les adieux à la reine

Moeite met waar je nou Les adieux à la reine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les adieux à la reine

Samenvatting

De voorlezeres Sidonie is dol op koningin Marie Antoinette. Nadat de Franse revolutie is uitgebroken, wordt Sidonie door Marie Antoinette gevraagd om haar beschermelinge Gabrielle de Polignac bij de vlucht te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Benoît Jacquot portait

  Benoît Jacquot

  Director

 • Diane Kruger portait

  Diane Kruger

  Marie Antoinette

 • Léa Seydoux portait

  Léa Seydoux

  Sidonie Laborde

 • Virginie Ledoyen portait

  Virginie Ledoyen

  Gabrielle de Polignac

 • Xavier Beauvois portait

  Xavier Beauvois

  Louis XVI

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Mme Campan

 • Julie-Marie Parmentier portait

  Julie-Marie Parmentier

  Honorine

 • Lolita Chammah portait

  Lolita Chammah

  Louison

 • Vladimir Consigny portait

  Vladimir Consigny

  Paolo

 • Dominique Reymond portait

  Dominique Reymond

  Mme de Rochereuil

 • Anne Benoît portait

  Anne Benoît

  Rose Bertin

 • Michel Robin portait

  Michel Robin

  Jacob Nicolas Moreau

 • Yves Penay portait

  Yves Penay

  Monsieur de Barentin

Les adieux à la reine

Zin om Les adieux à la reine lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Les adieux à la reine te bekijken voor je op een rijtje.

Les adieux à la reine downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Les adieux à la reine downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Les adieux à la reine. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Les adieux à la reine er ook in SD heel goed uit.

Les adieux à la reine streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Les adieux à la reine net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Les adieux à la reine hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Les adieux à la reine helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Les adieux à la reine torrent

Denk je dat je om Les adieux à la reine te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Les adieux à la reine trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Les adieux à la reine de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.