Fargo
7.6

Fargo

Nu Kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fargo

Moeite met waar je nou Fargo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Fargo

Samenvatting

Jerry Lundegaard, een sullige autoverkoper uit een klein stadje in het ijskoude Minnesota, zit in de financiële problemen. Hij smeedt een plan om zijn eigen vrouw te laten ontvoeren, zodat hij vervolgens een grote som losgeld van zijn schoonvader op kan strijken. Jerry huurt twee zware jongens in die het klusje ogenschijnlijk gemakkelijk kunnen klaren. De ontvoering verloopt echter verre van vlekkeloos. Wanneer de zwangere politieagente Marge Gunderson op de zaak wordt gezet, worden de misdadigers en Jerry steeds verder in het nauw gedreven.

Regiseur en acteurs

 • Frances McDormand portait

  Frances McDormand

  Marge Gunderson

 • Joel Coen portrait

  Joel Coen

  Director

 • Ethan Coen portrait

  Ethan Coen

  Director

 • William H. Macy portait

  William H. Macy

  Jerry Lundegaard

 • Steve Buscemi portait

  Steve Buscemi

  Carl Showalter

 • Peter Stormare portait

  Peter Stormare

  Gaear Grimsrud

 • Tony Denman portait

  Tony Denman

  Scotty Lundegaard

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op dvd/Blu-ray en op tv. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

app store linkApp Storegoogle play store linkPlay Store

Fargo

Wil jij Fargo zien? Waarom zou je Fargo dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Fargo te kunnen zien.

Fargo torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Fargo! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Fargo mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Fargo streamen

Er is een kans dat Fargo momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Fargo met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer j

Fargo in de bioscoop

Ook Fargo laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Fargo trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Fargo. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.