Fascination
%
33

Fascination

Nu kijken

Kijk Fascination

Moeite met waar je nou Fascination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fascination

Samenvatting

Young Scott Doherty (Adam Garcia) gets suspicious when his mother (Jacqueline Bisset) plans to wed Oliver Vance (Stuart Wilson) soon after her husband's untimely death. Scott investigates with Oliver's pretty daughter, Kelly (Alice Evans), who shared Scott's doubts about the upcoming nuptials. Along the way, he falls in love with Kelly, but a fatal explosion turns Scott's life upside down - and the evidence points to him as the murderer. Has he been framed?

Regisseur en acteurs

 • Klaus Menzel portrait

  Klaus Menzel

  Director

 • Jacqueline Bisset portait

  Jacqueline Bisset

  Maureen Doherty

 • Adam Garcia portait

  Adam Garcia

  Scott Doherty

 • James Naughton portait

  James Naughton

  Patrick Doherty

 • Stuart Wilson portait

  Stuart Wilson

  Oliver Doherty

 • Alice Evans portait

  Alice Evans

  Kelly Vance

Fascination

Op zoek naar Fascination? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Fascination streamen

Het streamen van movies als Fascination heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Fascination waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Fascination dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Fascination downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Fascination te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Fascination torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Fascination trailer

Weet je nog niet zeker of Fascination jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.