Fascination
%
33

Fascination

Nu kijken

Kijk Fascination

Moeite met waar je nou Fascination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fascination

Samenvatting

Young Scott Doherty (Adam Garcia) gets suspicious when his mother (Jacqueline Bisset) plans to wed Oliver Vance (Stuart Wilson) soon after her husband's untimely death. Scott investigates with Oliver's pretty daughter, Kelly (Alice Evans), who shared Scott's doubts about the upcoming nuptials. Along the way, he falls in love with Kelly, but a fatal explosion turns Scott's life upside down - and the evidence points to him as the murderer. Has he been framed?

Regisseur en acteurs

 • Klaus Menzel portrait

  Klaus Menzel

  Director

 • Jacqueline Bisset portait

  Jacqueline Bisset

  Maureen Doherty

 • Adam Garcia portait

  Adam Garcia

  Scott Doherty

 • James Naughton portait

  James Naughton

  Patrick Doherty

 • Stuart Wilson portait

  Stuart Wilson

  Oliver Doherty

 • Alice Evans portait

  Alice Evans

  Kelly Vance

Fascination

Wil je Fascination kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fascination streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fascination niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fascination zelfs gratis bekijken.

Fascination downloaden

Wil je Fascination ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fascination overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fascination torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fascination is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fascination trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fascination de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.