Fashion Chicks
%
55

Fashion Chicks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fashion Chicks

Moeite met waar je nou Fashion Chicks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fashion Chicks

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego 'Lizzy'. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Elbers portrait

  Jonathan Elbers

  Director

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Esmee "Lizzy"

 • Pip Pellens portait

  Pip Pellens

  Tiffany

 • Robin Martens portrait

  Robin Martens

  Anne-Fleur

 • Melody Raymann portrait

  Melody Raymann

  Mercedes

 • Victoria Koblenko portait

  Victoria Koblenko

  Victoria Wolff

 • Kaj van der Voort portrait

  Kaj van der Voort

  Vince

 • Patrick Martens portrait

  Patrick Martens

  Lucien

 • Jason de Ridder portrait

  Jason de Ridder

  Max

 • Marc Nochem portrait

  Marc Nochem

  Jacques von Tilt

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  Nel

 • Lone van Roosendaal portrait

  Lone van Roosendaal

  Anita

 • Caro Morales portrait

  Caro Morales

  Caroline

 • Harry Glotzbach portrait

  Harry Glotzbach

  Harry

Trailers

Fashion Chicks

Benieuwd naar Fashion Chicks? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Fashion Chicks kunt bekijken.

Fashion Chicks streamen

Wil je Fashion Chicks streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Fashion Chicks gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Fashion Chicks downloaden

movies als Fashion Chicks kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Fashion Chicks. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fashion Chicks. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Fashion Chicks torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Fashion Chicks te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Fashion Chicks trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Fashion Chicks je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!