Fashion Chicks
%
55

Fashion Chicks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fashion Chicks

Moeite met waar je nou Fashion Chicks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fashion Chicks

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego 'Lizzy'. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Elbers portrait

  Jonathan Elbers

  Director

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Esmee "Lizzy"

 • Pip Pellens portait

  Pip Pellens

  Tiffany

 • Robin Martens portrait

  Robin Martens

  Anne-Fleur

 • Melody Raymann portrait

  Melody Raymann

  Mercedes

 • Victoria Koblenko portait

  Victoria Koblenko

  Victoria Wolff

 • Kaj van der Voort portrait

  Kaj van der Voort

  Vince

 • Patrick Martens portrait

  Patrick Martens

  Lucien

 • Jason de Ridder portrait

  Jason de Ridder

  Max

 • Marc Nochem portrait

  Marc Nochem

  Jacques von Tilt

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  Nel

 • Lone van Roosendaal portrait

  Lone van Roosendaal

  Anita

 • Caro Morales portrait

  Caro Morales

  Caroline

 • Harry Glotzbach portrait

  Harry Glotzbach

  Harry

Trailers

Fashion Chicks

Op zoek naar Fashion Chicks? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Fashion Chicks streamen

Het streamen van movies als Fashion Chicks heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Fashion Chicks waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Fashion Chicks dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Fashion Chicks downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Fashion Chicks te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Fashion Chicks torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Fashion Chicks trailer

Weet je nog niet zeker of Fashion Chicks jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.