Fashion Chicks
%
55

Fashion Chicks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fashion Chicks

Moeite met waar je nou Fashion Chicks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fashion Chicks

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego 'Lizzy'. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Elbers portrait

  Jonathan Elbers

  Director

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Esmee "Lizzy"

 • Pip Pellens portait

  Pip Pellens

  Tiffany

 • Robin Martens portrait

  Robin Martens

  Anne-Fleur

 • Melody Raymann portrait

  Melody Raymann

  Mercedes

 • Victoria Koblenko portait

  Victoria Koblenko

  Victoria Wolff

 • Kaj van der Voort portrait

  Kaj van der Voort

  Vince

 • Patrick Martens portrait

  Patrick Martens

  Lucien

 • Jason de Ridder portrait

  Jason de Ridder

  Max

 • Marc Nochem portrait

  Marc Nochem

  Jacques von Tilt

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  Nel

 • Lone van Roosendaal portrait

  Lone van Roosendaal

  Anita

 • Caro Morales portrait

  Caro Morales

  Caroline

 • Harry Glotzbach portrait

  Harry Glotzbach

  Harry

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Fashion Chicks

Wil je Fashion Chicks kijken? De movie van Jonathan Elbers uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fashion Chicks op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fashion Chicks met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fashion Chicks downloaden

Het downloaden van Fashion Chicks is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fashion Chicks ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fashion Chicks streamen

Het streamen van Fashion Chicks heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fashion Chicks online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fashion Chicks kijkt. Ideaal!

Fashion Chicks torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fashion Chicks. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fashion Chicks trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fashion Chicks voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.