Fashion Chicks
%
55

Fashion Chicks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fashion Chicks

Moeite met waar je nou Fashion Chicks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fashion Chicks

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego 'Lizzy'. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Elbers portrait

  Jonathan Elbers

  Director

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Esmee "Lizzy"

 • Pip Pellens portait

  Pip Pellens

  Tiffany

 • Robin Martens portrait

  Robin Martens

  Anne-Fleur

 • Melody Raymann portrait

  Melody Raymann

  Mercedes

 • Victoria Koblenko portait

  Victoria Koblenko

  Victoria Wolff

 • Kaj van der Voort portrait

  Kaj van der Voort

  Vince

 • Patrick Martens portrait

  Patrick Martens

  Lucien

 • Jason de Ridder portrait

  Jason de Ridder

  Max

 • Marc Nochem portrait

  Marc Nochem

  Jacques von Tilt

 • Renée Fokker portrait

  Renée Fokker

  Nel

 • Lone van Roosendaal portrait

  Lone van Roosendaal

  Anita

 • Caro Morales portrait

  Caro Morales

  Caroline

 • Harry Glotzbach portrait

  Harry Glotzbach

  Harry

Trailers

Fashion Chicks

Zin om Fashion Chicks lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fashion Chicks te bekijken voor je op een rijtje.

Fashion Chicks downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fashion Chicks downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fashion Chicks. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fashion Chicks er ook in SD heel goed uit.

Fashion Chicks streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fashion Chicks net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fashion Chicks hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fashion Chicks helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fashion Chicks torrent

Denk je dat je om Fashion Chicks te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fashion Chicks trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fashion Chicks de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.