Fasten Your Seatbelt
%
65

Fasten Your Seatbelt

Nu kijken

Kijk Fasten Your Seatbelt

Moeite met waar je nou Fasten Your Seatbelt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fasten Your Seatbelt

Samenvatting

Elena (Kasia Smutniak) and Antonio (Francesco Arca) seem not to be made for each other. They are too different in terms of character, life choices, worldview, and the way they relate to others. They are total opposites. However, they are overwhelmed by a mutual attraction they're trying hard to avoid; but to which they succumb to. This dramedy on relationships also gets a very credible performance from Paola Miraccione, who plays the tragic, albeit funny, character Egle.

Regisseur en acteurs

 • Ferzan Ozpetek portait

  Ferzan Ozpetek

  Director

 • Kasia Smutniak portait

  Kasia Smutniak

  Elena

 • Francesco Arca portait

  Francesco Arca

  Antonio

 • Filippo Scicchitano portait

  Filippo Scicchitano

  Fabio

 • Carolina Crescentini portait

  Carolina Crescentini

  Silvia

 • Giulia Michelini portait

  Giulia Michelini

  Actor

 • Luisa Ranieri portait

  Luisa Ranieri

  Actor

 • Elena Sofia Ricci portait

  Elena Sofia Ricci

  Actor

 • Carla Signoris portait

  Carla Signoris

  Actor

Fasten Your Seatbelt

Wil je Fasten Your Seatbelt kijken? De movie van Ferzan Ozpetek uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fasten Your Seatbelt op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fasten Your Seatbelt met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fasten Your Seatbelt downloaden

Het downloaden van Fasten Your Seatbelt is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fasten Your Seatbelt ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fasten Your Seatbelt streamen

Het streamen van Fasten Your Seatbelt heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fasten Your Seatbelt online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fasten Your Seatbelt kijkt. Ideaal!

Fasten Your Seatbelt torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fasten Your Seatbelt. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fasten Your Seatbelt trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fasten Your Seatbelt voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.