Gordos
%
67

Gordos

Kijk Gordos

Moeite met waar je nou Gordos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gordos is pizza, ijs, chocolade, snoep, calorieën, héél véél calorieën. Maar ook is het schuld, verlangen, angst, hoop, dromen, seks, familie, liefde... Het is vrolijk, optimistisch, geweldig, zuur, zacht, ruw, licht, diep. Het is een komedie. Het is een drama. Het is een collectie van tegenstellingen. Het is het leven! Gordos is een dramedie. Vijf verhalen die handelen over overgewicht in een hedendaagse setting: groepstherapie. Een plek waar mensen niet verwachten gewicht te verliezen, maar eerder om de reden te vinden waarom het er aan komt. Ze willen er achter komen waarom ze niet van hun lichaam houden. Gewicht is onbelangrijk, hun lichamen zijn onbelangrijk. Overgewicht is slechts een metafoor om te praten over de dingen die we ‘tot ons moeten nemen’, dag na dag en die binnen ons groeien. Dat zijn de dingen die moeilijk zijn om te uiten, te omarmen, of zelfs te accepteren.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Sánchez Arévalo portrait

  Daniel Sánchez Arévalo

  Director

 • Verónica Sánchez portait

  Verónica Sánchez

  Paula

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Enrique

 • Roberto Enríquez portait

  Roberto Enríquez

  Abel

 • Raúl Arévalo portait

  Raúl Arévalo

  Alex

 • Leticia Herrero portrait

  Leticia Herrero

  Sofía

 • Fernando Albizu portait

  Fernando Albizu

  Andrés

 • Teté Delgado portrait

  Teté Delgado

  Beatriz

Gordos

Gordos streamen

Gordos streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gordos downloaden

Zin om Gordos te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gordos te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gordos torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gordos makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gordos trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gordos jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.