Gordos
%
67

Gordos

Kijk Gordos

Moeite met waar je nou Gordos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gordos is pizza, ijs, chocolade, snoep, calorieën, héél véél calorieën. Maar ook is het schuld, verlangen, angst, hoop, dromen, seks, familie, liefde... Het is vrolijk, optimistisch, geweldig, zuur, zacht, ruw, licht, diep. Het is een komedie. Het is een drama. Het is een collectie van tegenstellingen. Het is het leven! Gordos is een dramedie. Vijf verhalen die handelen over overgewicht in een hedendaagse setting: groepstherapie. Een plek waar mensen niet verwachten gewicht te verliezen, maar eerder om de reden te vinden waarom het er aan komt. Ze willen er achter komen waarom ze niet van hun lichaam houden. Gewicht is onbelangrijk, hun lichamen zijn onbelangrijk. Overgewicht is slechts een metafoor om te praten over de dingen die we ‘tot ons moeten nemen’, dag na dag en die binnen ons groeien. Dat zijn de dingen die moeilijk zijn om te uiten, te omarmen, of zelfs te accepteren.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Sánchez Arévalo portrait

  Daniel Sánchez Arévalo

  Director

 • Verónica Sánchez portait

  Verónica Sánchez

  Paula

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Enrique

 • Roberto Enríquez portait

  Roberto Enríquez

  Abel

 • Raúl Arévalo portait

  Raúl Arévalo

  Alex

 • Leticia Herrero portrait

  Leticia Herrero

  Sofía

 • Fernando Albizu portait

  Fernando Albizu

  Andrés

 • Teté Delgado portrait

  Teté Delgado

  Beatriz

Gordos

Benieuwd naar Gordos? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gordos kunt bekijken.

Gordos streamen

Wil je Gordos streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gordos gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gordos downloaden

movies als Gordos kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gordos. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gordos. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gordos torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gordos te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gordos trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gordos je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!