Gordos
%
67

Gordos

Kijk Gordos

Moeite met waar je nou Gordos moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gordos is pizza, ijs, chocolade, snoep, calorieën, héél véél calorieën. Maar ook is het schuld, verlangen, angst, hoop, dromen, seks, familie, liefde... Het is vrolijk, optimistisch, geweldig, zuur, zacht, ruw, licht, diep. Het is een komedie. Het is een drama. Het is een collectie van tegenstellingen. Het is het leven! Gordos is een dramedie. Vijf verhalen die handelen over overgewicht in een hedendaagse setting: groepstherapie. Een plek waar mensen niet verwachten gewicht te verliezen, maar eerder om de reden te vinden waarom het er aan komt. Ze willen er achter komen waarom ze niet van hun lichaam houden. Gewicht is onbelangrijk, hun lichamen zijn onbelangrijk. Overgewicht is slechts een metafoor om te praten over de dingen die we ‘tot ons moeten nemen’, dag na dag en die binnen ons groeien. Dat zijn de dingen die moeilijk zijn om te uiten, te omarmen, of zelfs te accepteren.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Sánchez Arévalo portrait

  Daniel Sánchez Arévalo

  Director

 • Verónica Sánchez portait

  Verónica Sánchez

  Paula

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Enrique

 • Roberto Enríquez portait

  Roberto Enríquez

  Abel

 • Raúl Arévalo portait

  Raúl Arévalo

  Alex

 • Leticia Herrero portrait

  Leticia Herrero

  Sofía

 • Fernando Albizu portait

  Fernando Albizu

  Andrés

 • Teté Delgado portrait

  Teté Delgado

  Beatriz

Gordos

Wil je Gordos kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gordos streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gordos niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gordos zelfs gratis bekijken.

Gordos downloaden

Wil je Gordos ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gordos overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gordos torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gordos is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gordos trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gordos de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.