Fatal Love
%
58

Fatal Love

Kijk Fatal Love

Moeite met waar je nou Fatal Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After being thrown out of the police academy, Debbie Fung (Ellen Chan) gets a new chance but instead the proposition is to go undercover. Accepting the mission to get close to tycoon Lau Fuk Tin (Michael Wong) as he's suspected of a number of murders of women, under the disguise of Maryanne, Debbie quickly gets close to Lau. Going so far as getting almost permanent residence with the man, Debbie witness horrific things on the grounds. Despite, affection starting to develop towards her target.

Regisseur en acteurs

 • Kin Lo portait

  Kin Lo

  Director

 • Chan Chi Suen portait

  Chan Chi Suen

  Director

 • Ellen Chan portait

  Ellen Chan

  Actor

 • Michael Wong portait

  Michael Wong

  Actor

Fatal Love

Zin om Fatal Love lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fatal Love te bekijken voor je op een rijtje.

Fatal Love downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fatal Love downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fatal Love. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fatal Love er ook in SD heel goed uit.

Fatal Love streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fatal Love net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fatal Love hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fatal Love helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fatal Love torrent

Denk je dat je om Fatal Love te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fatal Love trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fatal Love de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.