Fated
%
94

Fated

Nu kijken

Kijk Fated

Moeite met waar je nou Fated moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fated

Regisseur en acteurs

 • Jeremy Foley portrait

  Jeremy Foley

  Director

 • Brett Jacobsen portrait

  Brett Jacobsen

  Actor

 • Kyle Sabihy portrait

  Kyle Sabihy

  Actor

 • Lindsay Felton portrait

  Lindsay Felton

  Actor

 • Vanessa Lee Chester portrait

  Vanessa Lee Chester

  Actor

 • Hoyt Richards portrait

  Hoyt Richards

  Actor

Fated

Fated streamen

Fated streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fated downloaden

Zin om Fated te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fated te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fated torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fated makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fated trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fated jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.