Aita
%
59

Aita

Kijk Aita

Moeite met waar je nou Aita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De nieuwe speelfilm van Baskische regisseur José Maria Orbe bevat found footage-materiaal in de vorm van oude filmpjes die op de muren van het grote, verlaten familiehuis van de filmmaker worden geprojecteerd. In alle hoeken en kieren dit oude, lege huis in het Baskische dorp Astigarraga ligt de geschiedenis van dit huis verscholen, die teruggaat tot de vroege Middeleeuwen. Zelfs in de stofnesten zijn herinneringen opgeslagen. Ze worden aan het licht gebracht in het tweede deel van deze observerende, bijna dialoogloze film, door de oude filmpjes die in het huis worden geprojecteerd. De filmkorrel van het celluloid vult zo de gaten op van de verweerde muren.

Regisseur en acteurs

 • José María de Orbe portrait

  José María de Orbe

  Director

 • Luis Pescador portrait

  Luis Pescador

  Actor

 • Mikel Goenaga portrait

  Mikel Goenaga

  Actor

Aita

Aita streamen

Aita streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aita downloaden

Zin om Aita te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aita te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aita torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aita makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aita trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aita jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.