Aita
%
59

Aita

Kijk Aita

Moeite met waar je nou Aita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De nieuwe speelfilm van Baskische regisseur José Maria Orbe bevat found footage-materiaal in de vorm van oude filmpjes die op de muren van het grote, verlaten familiehuis van de filmmaker worden geprojecteerd. In alle hoeken en kieren dit oude, lege huis in het Baskische dorp Astigarraga ligt de geschiedenis van dit huis verscholen, die teruggaat tot de vroege Middeleeuwen. Zelfs in de stofnesten zijn herinneringen opgeslagen. Ze worden aan het licht gebracht in het tweede deel van deze observerende, bijna dialoogloze film, door de oude filmpjes die in het huis worden geprojecteerd. De filmkorrel van het celluloid vult zo de gaten op van de verweerde muren.

Regisseur en acteurs

 • José María de Orbe portrait

  José María de Orbe

  Director

 • Luis Pescador portrait

  Luis Pescador

  Actor

 • Mikel Goenaga portrait

  Mikel Goenaga

  Actor

Aita

Op zoek naar Aita? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aita streamen

Het streamen van movies als Aita heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aita waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aita dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aita downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aita te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aita torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aita trailer

Weet je nog niet zeker of Aita jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.