Aita
%
59

Aita

Kijk Aita

Moeite met waar je nou Aita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De nieuwe speelfilm van Baskische regisseur José Maria Orbe bevat found footage-materiaal in de vorm van oude filmpjes die op de muren van het grote, verlaten familiehuis van de filmmaker worden geprojecteerd. In alle hoeken en kieren dit oude, lege huis in het Baskische dorp Astigarraga ligt de geschiedenis van dit huis verscholen, die teruggaat tot de vroege Middeleeuwen. Zelfs in de stofnesten zijn herinneringen opgeslagen. Ze worden aan het licht gebracht in het tweede deel van deze observerende, bijna dialoogloze film, door de oude filmpjes die in het huis worden geprojecteerd. De filmkorrel van het celluloid vult zo de gaten op van de verweerde muren.

Regisseur en acteurs

 • José María de Orbe portrait

  José María de Orbe

  Director

 • Luis Pescador portrait

  Luis Pescador

  Actor

 • Mikel Goenaga portrait

  Mikel Goenaga

  Actor

Aita

Zin om Aita lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aita te bekijken voor je op een rijtje.

Aita downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aita downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aita. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aita er ook in SD heel goed uit.

Aita streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aita net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aita hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aita helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aita torrent

Denk je dat je om Aita te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aita trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aita de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.