Le père de mes enfants
%
67

Le père de mes enfants

Kijk Le père de mes enfants

Moeite met waar je nou Le père de mes enfants moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Grégoire Canvel heeft alles wat hij maar wil: succes, charisma, een vrouw die van hem houdt, drie geweldige kinderen en een geweldige baan. Als filmproducent maakt hij films die overeenkomen met zijn idee van goede cinema. Hij is één brok energie en stopt al zijn tijd in zijn werk. Alleen in het weekend kan hij tijd vrijmaken voor zijn gezin. Met zijn uitzonderlijke charisma en nooit aflatende levenslust dwingt Grégoire overal bewondering af. Maar zijn filmbedrijf wankelt: te veel films geproduceerd, te veel risico’s genomen. Grégoire is blind voor negatieve signalen en gaat koppig door, terwijl de dreiging steeds concreter wordt. Op een dag volgt het onvermijdelijke fiasco. En daarna een alomvattende levensmoeheid, die weldra de vorm van wanhoop aanneemt.

Regisseur en acteurs

 • Mia Hansen-Løve portait

  Mia Hansen-Løve

  Director

 • Louis-Do de Lencquesaing portait

  Louis-Do de Lencquesaing

  Grégoire Canvel

 • Chiara Caselli portait

  Chiara Caselli

  Sylvia Canvel

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Clémence Canvel

 • Alice Gautier portrait

  Alice Gautier

  Valentine Canvel

 • Manelle Driss portrait

  Manelle Driss

  Billie Canvel

 • Eric Elmosnino portait

  Eric Elmosnino

  Serge

 • Sandrine Dumas portait

  Sandrine Dumas

  Valérie, l'assistante de Grégoire

Le père de mes enfants

Wil je Le père de mes enfants kijken? De movie van Mia Hansen-Løve uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Le père de mes enfants op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Le père de mes enfants met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Le père de mes enfants downloaden

Het downloaden van Le père de mes enfants is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Le père de mes enfants ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Le père de mes enfants streamen

Het streamen van Le père de mes enfants heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Le père de mes enfants online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Le père de mes enfants kijkt. Ideaal!

Le père de mes enfants torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Le père de mes enfants. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Le père de mes enfants trailer

Bekijk eerst even de trailer van Le père de mes enfants voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.