Le père de mes enfants
%
67

Le père de mes enfants

Kijk Le père de mes enfants

Moeite met waar je nou Le père de mes enfants moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Grégoire Canvel heeft alles wat hij maar wil: succes, charisma, een vrouw die van hem houdt, drie geweldige kinderen en een geweldige baan. Als filmproducent maakt hij films die overeenkomen met zijn idee van goede cinema. Hij is één brok energie en stopt al zijn tijd in zijn werk. Alleen in het weekend kan hij tijd vrijmaken voor zijn gezin. Met zijn uitzonderlijke charisma en nooit aflatende levenslust dwingt Grégoire overal bewondering af. Maar zijn filmbedrijf wankelt: te veel films geproduceerd, te veel risico’s genomen. Grégoire is blind voor negatieve signalen en gaat koppig door, terwijl de dreiging steeds concreter wordt. Op een dag volgt het onvermijdelijke fiasco. En daarna een alomvattende levensmoeheid, die weldra de vorm van wanhoop aanneemt.

Regisseur en acteurs

 • Mia Hansen-Løve portait

  Mia Hansen-Løve

  Director

 • Louis-Do de Lencquesaing portait

  Louis-Do de Lencquesaing

  Grégoire Canvel

 • Chiara Caselli portait

  Chiara Caselli

  Sylvia Canvel

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Clémence Canvel

 • Alice Gautier portrait

  Alice Gautier

  Valentine Canvel

 • Manelle Driss portrait

  Manelle Driss

  Billie Canvel

 • Eric Elmosnino portait

  Eric Elmosnino

  Serge

 • Sandrine Dumas portait

  Sandrine Dumas

  Valérie, l'assistante de Grégoire

Le père de mes enfants

Benieuwd naar Le père de mes enfants? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Le père de mes enfants kunt bekijken.

Le père de mes enfants streamen

Wil je Le père de mes enfants streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Le père de mes enfants gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Le père de mes enfants downloaden

movies als Le père de mes enfants kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Le père de mes enfants. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Le père de mes enfants. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Le père de mes enfants torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Le père de mes enfants te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Le père de mes enfants trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Le père de mes enfants je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!