Le père de mes enfants
%
67

Le père de mes enfants

Kijk Le père de mes enfants

Moeite met waar je nou Le père de mes enfants moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Grégoire Canvel heeft alles wat hij maar wil: succes, charisma, een vrouw die van hem houdt, drie geweldige kinderen en een geweldige baan. Als filmproducent maakt hij films die overeenkomen met zijn idee van goede cinema. Hij is één brok energie en stopt al zijn tijd in zijn werk. Alleen in het weekend kan hij tijd vrijmaken voor zijn gezin. Met zijn uitzonderlijke charisma en nooit aflatende levenslust dwingt Grégoire overal bewondering af. Maar zijn filmbedrijf wankelt: te veel films geproduceerd, te veel risico’s genomen. Grégoire is blind voor negatieve signalen en gaat koppig door, terwijl de dreiging steeds concreter wordt. Op een dag volgt het onvermijdelijke fiasco. En daarna een alomvattende levensmoeheid, die weldra de vorm van wanhoop aanneemt.

Regisseur en acteurs

 • Mia Hansen-Løve portait

  Mia Hansen-Løve

  Director

 • Louis-Do de Lencquesaing portait

  Louis-Do de Lencquesaing

  Grégoire Canvel

 • Chiara Caselli portait

  Chiara Caselli

  Sylvia Canvel

 • Alice de Lencquesaing portait

  Alice de Lencquesaing

  Clémence Canvel

 • Alice Gautier portrait

  Alice Gautier

  Valentine Canvel

 • Manelle Driss portrait

  Manelle Driss

  Billie Canvel

 • Eric Elmosnino portait

  Eric Elmosnino

  Serge

 • Sandrine Dumas portait

  Sandrine Dumas

  Valérie, l'assistante de Grégoire

Le père de mes enfants

Op zoek naar Le père de mes enfants? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Le père de mes enfants streamen

Het streamen van movies als Le père de mes enfants heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Le père de mes enfants waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Le père de mes enfants dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Le père de mes enfants downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Le père de mes enfants te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Le père de mes enfants torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Le père de mes enfants trailer

Weet je nog niet zeker of Le père de mes enfants jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.