Father of the Bride
%
72

Father of the Bride

Nu kijken

Kijk Father of the Bride

Moeite met waar je nou Father of the Bride moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Father of the Bride

Samenvatting

Een tijdloze MGM-komedie waarin een vader terugblikt op alles wat vooraf is gegaan aan de trouwdag van zijn dochter, van het eerste moment waarop hij zijn toekomstige schoonzoon ontmoette, tot aan de grote dag zelf. Dit is een satirische kijk op het Amerikaanse gezinsleven van na de oorlog, met een grappig en scherp script waarin ook het moderne publiek zichzelf zal herkennen.

Regisseur en acteurs

 • Vincente Minnelli portait

  Vincente Minnelli

  Director

 • Spencer Tracy portait

  Spencer Tracy

  Stanley T. Banks

 • Joan Bennett portait

  Joan Bennett

  Ellie Banks

 • Elizabeth Taylor portait

  Elizabeth Taylor

  Katherine 'Kay' Banks

 • Don Taylor portait

  Don Taylor

  Buckley Dunstan

 • Billie Burke portait

  Billie Burke

  Doris Dunstan

 • Leo G. Carroll portait

  Leo G. Carroll

  Mr. Massoula

 • Moroni Olsen portait

  Moroni Olsen

  Herbert Dunstan

 • Melville Cooper portait

  Melville Cooper

  Mr. Tringle

 • Taylor Holmes portait

  Taylor Holmes

  Warner

 • Paul Harvey portait

  Paul Harvey

  Rev. A.I. Galsworthy

 • Frank Orth portait

  Frank Orth

  Joe

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Tommy Banks

Father of the Bride

Zin om Father of the Bride lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Father of the Bride te bekijken voor je op een rijtje.

Father of the Bride downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Father of the Bride downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Father of the Bride. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Father of the Bride er ook in SD heel goed uit.

Father of the Bride streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Father of the Bride net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Father of the Bride hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Father of the Bride helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Father of the Bride torrent

Denk je dat je om Father of the Bride te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Father of the Bride trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Father of the Bride de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.