Father of the Bride
%
72

Father of the Bride

Nu kijken

Kijk Father of the Bride

Moeite met waar je nou Father of the Bride moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Father of the Bride

Samenvatting

Een tijdloze MGM-komedie waarin een vader terugblikt op alles wat vooraf is gegaan aan de trouwdag van zijn dochter, van het eerste moment waarop hij zijn toekomstige schoonzoon ontmoette, tot aan de grote dag zelf. Dit is een satirische kijk op het Amerikaanse gezinsleven van na de oorlog, met een grappig en scherp script waarin ook het moderne publiek zichzelf zal herkennen.

Regisseur en acteurs

 • Vincente Minnelli portait

  Vincente Minnelli

  Director

 • Spencer Tracy portait

  Spencer Tracy

  Stanley T. Banks

 • Joan Bennett portait

  Joan Bennett

  Ellie Banks

 • Elizabeth Taylor portait

  Elizabeth Taylor

  Katherine 'Kay' Banks

 • Don Taylor portait

  Don Taylor

  Buckley Dunstan

 • Billie Burke portait

  Billie Burke

  Doris Dunstan

 • Leo G. Carroll portait

  Leo G. Carroll

  Mr. Massoula

 • Moroni Olsen portait

  Moroni Olsen

  Herbert Dunstan

 • Melville Cooper portait

  Melville Cooper

  Mr. Tringle

 • Taylor Holmes portait

  Taylor Holmes

  Warner

 • Paul Harvey portait

  Paul Harvey

  Rev. A.I. Galsworthy

 • Frank Orth portait

  Frank Orth

  Joe

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Tommy Banks

Father of the Bride

Op zoek naar Father of the Bride? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Father of the Bride streamen

Het streamen van movies als Father of the Bride heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Father of the Bride waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Father of the Bride dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Father of the Bride downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Father of the Bride te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Father of the Bride torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Father of the Bride trailer

Weet je nog niet zeker of Father of the Bride jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.