Fatherland
%
65

Fatherland

Kijk Fatherland

Moeite met waar je nou Fatherland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wat zou er gebeurd zijn indien Hitler W.O. II had gewonnen. We zijn in 1964, twintig jaar nadat de Duitsers de geallieerden verslagen hebben in Normandië. Hitler en de Verenigde Staten zijn van plan hun diplomatieke relaties te herstellen. Terwijl de hele wereld wacht op dit historische moment onderzoekt SS-detective Xavier March een serie politieke moorden. De Gestapo wil dit onderzoek dwarsbomen, maar March is vastbesloten dit onderzoek door te zetten...

Fatherland

Fatherland streamen

Fatherland streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fatherland downloaden

Zin om Fatherland te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fatherland te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fatherland torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fatherland makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fatherland trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fatherland jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.