Fathoms Deep
%
30

Fathoms Deep

Nu kijken

Kijk Fathoms Deep

Moeite met waar je nou Fathoms Deep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fathoms Deep

Samenvatting

In the aftermath of a deal gone bad, two partners in crime, Hicks (Zachary Block) and Cash (Robert Dill) are mere puppets in a twisted lineup of crime lords and "not quite so right in the head" villains. Amongst the haunting backdrop of the Mojave Desert, they now have to wait out the storm with a less than appealing safety man, Pox (Austin Galante of Bad Fathers) while an opposing crime boss Lou Garris (Duane Daniels) has them hunted down. Will they make it out just in time, or is there even a way out? Fathom's Deep is a thrilling and often comical look into the life of un-organized crime and one things for sure... "There's no such thing as Good Guys."

Regisseur en acteurs

 • Zachary Ryan Block portrait

  Zachary Ryan Block

  Director

 • Zachary Ryan Block portrait

  Zachary Ryan Block

  Hicks

 • Linda Bella portait

  Linda Bella

  Sarah

 • Robert Dill portait

  Robert Dill

  Cash

 • Duane Daniels portait

  Duane Daniels

  Lou

 • Austin Galante portrait

  Austin Galante

  Pox

Fathoms Deep

Zin om Fathoms Deep lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fathoms Deep te bekijken voor je op een rijtje.

Fathoms Deep downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fathoms Deep downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fathoms Deep. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fathoms Deep er ook in SD heel goed uit.

Fathoms Deep streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fathoms Deep net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fathoms Deep hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fathoms Deep helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fathoms Deep torrent

Denk je dat je om Fathoms Deep te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fathoms Deep trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fathoms Deep de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.