Faultline
%
26

Faultline

Kijk Faultline

Moeite met waar je nou Faultline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the beautiful underwater reefs off the coast of Florida's pastoral Pajaro Island, a fissure rips open in the ocean floor. When graduate student Greg Chambers encounters the seismic readings, he rushes to tell his professor, Anthony McAlister. Greg suspects that a massive earthquake is about to give the small island a rude awakening. To make matters worse, the epicenter is right under Pajaro Island's new resort, where Anthony's estranged wife Lynn is working. As they drive to warn Lynn, the quake tears through the small town, damaging downtown and leveling several homes. The bridge connecting the island to the mainland is wiped out. Lynn and three others are trapped underground in the resort's utility tunnels. When Greg is killed during a rescue attempt, Lynn is forced to rally the survivors to try and save themselves. With aftershocks tearing through the site, the tunnels growing more and more unstable...

Faultline

Zin om Faultline lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Faultline te bekijken voor je op een rijtje.

Faultline downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Faultline downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Faultline. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Faultline er ook in SD heel goed uit.

Faultline streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Faultline net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Faultline hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Faultline helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Faultline torrent

Denk je dat je om Faultline te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Faultline trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Faultline de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.