Faust
%
67

Faust

Nu kijken

Kijk Faust

Moeite met waar je nou Faust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Faust

Samenvatting

Nieuwe interpretatie van het verhaal van Faust. Heinrich Faust is een geleerde die de geheimen van het leven wil verklaren. Hij en zijn assistent Wagner gaan daarbij tot het uiterste op zoek naar de kern van de ziel.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Sokurov portait

  Alexander Sokurov

  Director

 • Johannes Zeiler portrait

  Johannes Zeiler

  Heinrich Faust

 • Anton Adasinsky portrait

  Anton Adasinsky

  Moneylender

 • Isolda Dychauk portait

  Isolda Dychauk

  Margarete

 • Georg Friedrich portait

  Georg Friedrich

  Wagner

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Moneylender's Wife

 • Florian Brückner portrait

  Florian Brückner

  Valentin

 • Antje Lewald portait

  Antje Lewald

  Margarete's Mother

Faust

Benieuwd naar Faust? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Faust kunt bekijken.

Faust streamen

Wil je Faust streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Faust gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Faust downloaden

movies als Faust kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Faust. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Faust. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Faust torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Faust te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Faust trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Faust je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!