Faust
%
67

Faust

Nu kijken

Kijk Faust

Moeite met waar je nou Faust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Faust

Samenvatting

Nieuwe interpretatie van het verhaal van Faust. Heinrich Faust is een geleerde die de geheimen van het leven wil verklaren. Hij en zijn assistent Wagner gaan daarbij tot het uiterste op zoek naar de kern van de ziel.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Sokurov portait

  Alexander Sokurov

  Director

 • Johannes Zeiler portrait

  Johannes Zeiler

  Heinrich Faust

 • Anton Adasinsky portrait

  Anton Adasinsky

  Moneylender

 • Isolda Dychauk portait

  Isolda Dychauk

  Margarete

 • Georg Friedrich portait

  Georg Friedrich

  Wagner

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Moneylender's Wife

 • Florian Brückner portrait

  Florian Brückner

  Valentin

 • Antje Lewald portait

  Antje Lewald

  Margarete's Mother

Faust

Wil je Faust kijken? De movie van Alexander Sokurov uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Faust op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Faust met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Faust downloaden

Het downloaden van Faust is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Faust ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Faust streamen

Het streamen van Faust heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Faust online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Faust kijkt. Ideaal!

Faust torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Faust. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Faust trailer

Bekijk eerst even de trailer van Faust voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.