Faust
%
67

Faust

Nu kijken

Kijk Faust

Moeite met waar je nou Faust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Faust

Samenvatting

Nieuwe interpretatie van het verhaal van Faust. Heinrich Faust is een geleerde die de geheimen van het leven wil verklaren. Hij en zijn assistent Wagner gaan daarbij tot het uiterste op zoek naar de kern van de ziel.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Sokurov portait

  Alexander Sokurov

  Director

 • Johannes Zeiler portrait

  Johannes Zeiler

  Heinrich Faust

 • Anton Adasinsky portrait

  Anton Adasinsky

  Moneylender

 • Isolda Dychauk portait

  Isolda Dychauk

  Margarete

 • Georg Friedrich portait

  Georg Friedrich

  Wagner

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Moneylender's Wife

 • Florian Brückner portrait

  Florian Brückner

  Valentin

 • Antje Lewald portait

  Antje Lewald

  Margarete's Mother

Faust

Veel gehoord over Faust en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Faust heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Faust streamen

Wil je Faust, de movie met Johannes Zeiler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Faust zelfs gratis kijken.

Faust downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Faust ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Faust er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Faust torrent

Op zoek naar een torrent van Faust? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Faust te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Faust trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Faust. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.