Fawlty Towers Revisited
%
80

Fawlty Towers Revisited

Kijk Fawlty Towers Revisited

Moeite met waar je nou Fawlty Towers Revisited moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fawlty Towers Revisited features the 80-minute, 30th anniversary retrospective TV special on one of the world’s funniest and best-loved comedies, as well as an additional 10 minutes of behind-the-scenes stories and recollections from recent interviews with Fawlty Towers’ cast and crew.

Regisseur en acteurs

 • Duane Huey portrait

  Duane Huey

  Director

 • John Cleese portait

  John Cleese

  Himself

 • Connie Booth portait

  Connie Booth

  Herself

 • Prunella Scales portait

  Prunella Scales

  Herself

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Himself

Fawlty Towers Revisited

Zin om Fawlty Towers Revisited lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fawlty Towers Revisited te bekijken voor je op een rijtje.

Fawlty Towers Revisited downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fawlty Towers Revisited downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fawlty Towers Revisited. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fawlty Towers Revisited er ook in SD heel goed uit.

Fawlty Towers Revisited streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fawlty Towers Revisited net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fawlty Towers Revisited hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fawlty Towers Revisited helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fawlty Towers Revisited torrent

Denk je dat je om Fawlty Towers Revisited te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fawlty Towers Revisited trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fawlty Towers Revisited de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.