F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant
%
52

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Moeite met waar je nou F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Samenvatting

Boma beslist om een wijnkasteel aan te kopen in de Provence en wil stoppen als sponsor van FC De Kampioenen. Hij durft het echter niet te vertellen aan de ploeg. Hij nodigt de ploeg uit om een vriendenmatch te gaan spelen in Zuid-Frankrijk, waar hij het slechte nieuws in betere omstandigheden wil brengen. De reis naar de Provence wordt een wild avontuur, vol spectaculaire gebeurtenissen en onwaarschijnlijke misverstanden...

Regisseur en acteurs

 • Eric Wirix portrait

  Eric Wirix

  Director

 • Marijn De Valck portait

  Marijn De Valck

  Balthasar Boma

 • Ben Rottiers portait

  Ben Rottiers

  Pol De Tremmerie

 • Ann Tuts portait

  Ann Tuts

  Doortje Van Hoeck

 • Loes van den Heuvel portait

  Loes van den Heuvel

  Carmen Waterslaeghers

 • Johny Voners portait

  Johny Voners

  Xavier Waterslaeghers

 • Danni Heylen portait

  Danni Heylen

  Pascale De Backer

 • Tuur de Weert portait

  Tuur de Weert

  Maurice De Praetere

 • Herman Verbruggen portait

  Herman Verbruggen

  Marc Vertongen

 • An Swartenbroekx portait

  An Swartenbroekx

  Bieke Crucke

 • Jaak Van Assche portait

  Jaak Van Assche

  Fernand Costermans

 • Niels Destadsbader portait

  Niels Destadsbader

  Ronald Decocq

 • Machteld Timmermans portait

  Machteld Timmermans

  Goedele Decocq

Trailers

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Benieuwd naar F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant kunt bekijken.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant streamen

Wil je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant downloaden

movies als F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!