F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant
%
52

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Moeite met waar je nou F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Samenvatting

Boma beslist om een wijnkasteel aan te kopen in de Provence en wil stoppen als sponsor van FC De Kampioenen. Hij durft het echter niet te vertellen aan de ploeg. Hij nodigt de ploeg uit om een vriendenmatch te gaan spelen in Zuid-Frankrijk, waar hij het slechte nieuws in betere omstandigheden wil brengen. De reis naar de Provence wordt een wild avontuur, vol spectaculaire gebeurtenissen en onwaarschijnlijke misverstanden...

Regisseur en acteurs

 • Eric Wirix portrait

  Eric Wirix

  Director

 • Marijn De Valck portait

  Marijn De Valck

  Balthasar Boma

 • Ben Rottiers portait

  Ben Rottiers

  Pol De Tremmerie

 • Ann Tuts portait

  Ann Tuts

  Doortje Van Hoeck

 • Loes van den Heuvel portait

  Loes van den Heuvel

  Carmen Waterslaeghers

 • Johny Voners portait

  Johny Voners

  Xavier Waterslaeghers

 • Danni Heylen portait

  Danni Heylen

  Pascale De Backer

 • Tuur de Weert portait

  Tuur de Weert

  Maurice De Praetere

 • Herman Verbruggen portait

  Herman Verbruggen

  Marc Vertongen

 • An Swartenbroekx portait

  An Swartenbroekx

  Bieke Crucke

 • Jaak Van Assche portait

  Jaak Van Assche

  Fernand Costermans

 • Niels Destadsbader portait

  Niels Destadsbader

  Ronald Decocq

 • Machteld Timmermans portait

  Machteld Timmermans

  Goedele Decocq

Trailers

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Wil je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant zelfs gratis bekijken.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant downloaden

Wil je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.