F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant
%
52

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Moeite met waar je nou F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Samenvatting

Boma beslist om een wijnkasteel aan te kopen in de Provence en wil stoppen als sponsor van FC De Kampioenen. Hij durft het echter niet te vertellen aan de ploeg. Hij nodigt de ploeg uit om een vriendenmatch te gaan spelen in Zuid-Frankrijk, waar hij het slechte nieuws in betere omstandigheden wil brengen. De reis naar de Provence wordt een wild avontuur, vol spectaculaire gebeurtenissen en onwaarschijnlijke misverstanden...

Regisseur en acteurs

 • Eric Wirix portrait

  Eric Wirix

  Director

 • Marijn De Valck portait

  Marijn De Valck

  Balthasar Boma

 • Ben Rottiers portait

  Ben Rottiers

  Pol De Tremmerie

 • Ann Tuts portait

  Ann Tuts

  Doortje Van Hoeck

 • Loes van den Heuvel portait

  Loes van den Heuvel

  Carmen Waterslaeghers

 • Johny Voners portait

  Johny Voners

  Xavier Waterslaeghers

 • Danni Heylen portait

  Danni Heylen

  Pascale De Backer

 • Tuur de Weert portait

  Tuur de Weert

  Maurice De Praetere

 • Herman Verbruggen portait

  Herman Verbruggen

  Marc Vertongen

 • An Swartenbroekx portait

  An Swartenbroekx

  Bieke Crucke

 • Jaak Van Assche portait

  Jaak Van Assche

  Fernand Costermans

 • Niels Destadsbader portait

  Niels Destadsbader

  Ronald Decocq

 • Machteld Timmermans portait

  Machteld Timmermans

  Goedele Decocq

Trailers

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

Op zoek naar F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant streamen

Het streamen van movies als F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant trailer

Weet je nog niet zeker of F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.