Fear and Desire
%
56

Fear and Desire

Nu kijken

Kijk Fear and Desire

Moeite met waar je nou Fear and Desire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fear and Desire

Samenvatting

A ficticious war in an unidentified country provides the setting for this drama. Four soldiers survive the crash-landing of their plane to find themselves in a forest six miles behind enemy lines. The group, led by Lt. Corby, has a plan: They'll make their way to a nearby river, build a raft, and then, under cover of night, float back to friendly territory. Their plans for getting back safely are sidetracked by a young woman who stumbles across them as they hide in the woods, and by the nearby presence of an enemy general who one member of the group is determined to kill.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Kubrick portait

  Stanley Kubrick

  Director

 • Frank Silvera portait

  Frank Silvera

  Mac

 • Kenneth Harp portrait

  Kenneth Harp

  Lt. Corby / The General

 • Paul Mazursky portait

  Paul Mazursky

  Sidney

 • Stephen Coit portrait

  Stephen Coit

  Fletcher / The Captain

 • Virginia Leith portait

  Virginia Leith

  The Girl

 • David Allen portrait

  David Allen

  Narrator

Fear and Desire

Zin om Fear and Desire lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fear and Desire te bekijken voor je op een rijtje.

Fear and Desire downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fear and Desire downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fear and Desire. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fear and Desire er ook in SD heel goed uit.

Fear and Desire streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fear and Desire net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fear and Desire hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fear and Desire helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fear and Desire torrent

Denk je dat je om Fear and Desire te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fear and Desire trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fear and Desire de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.