Fear and Desire
%
56

Fear and Desire

Nu kijken

Kijk Fear and Desire

Moeite met waar je nou Fear and Desire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fear and Desire

Samenvatting

A ficticious war in an unidentified country provides the setting for this drama. Four soldiers survive the crash-landing of their plane to find themselves in a forest six miles behind enemy lines. The group, led by Lt. Corby, has a plan: They'll make their way to a nearby river, build a raft, and then, under cover of night, float back to friendly territory. Their plans for getting back safely are sidetracked by a young woman who stumbles across them as they hide in the woods, and by the nearby presence of an enemy general who one member of the group is determined to kill.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Kubrick portait

  Stanley Kubrick

  Director

 • Frank Silvera portait

  Frank Silvera

  Mac

 • Kenneth Harp portrait

  Kenneth Harp

  Lt. Corby / The General

 • Paul Mazursky portait

  Paul Mazursky

  Sidney

 • Stephen Coit portrait

  Stephen Coit

  Fletcher / The Captain

 • Virginia Leith portait

  Virginia Leith

  The Girl

 • David Allen portrait

  David Allen

  Narrator

Fear and Desire

Wil je Fear and Desire kijken? De movie van Stanley Kubrick uit 1953 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fear and Desire op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fear and Desire met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fear and Desire downloaden

Het downloaden van Fear and Desire is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fear and Desire ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fear and Desire streamen

Het streamen van Fear and Desire heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fear and Desire online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fear and Desire kijkt. Ideaal!

Fear and Desire torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fear and Desire. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fear and Desire trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fear and Desire voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.