Feed
%
54

Feed

Kijk Feed

Moeite met waar je nou Feed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Philipp is een Australische politieman die zich bezighoudt met internetcriminaliteit en -porno. Hij raakt ervan overtuigd dat een website voor 'feeders' - liefhebbers van extreem dikke vrouwen die deze vrouwen proberen nog dikker te 'voeren' - een dekmantel is voor sinistere praktijken. Philipp weet de man achter deze site op te sporen en belandt in de VS. Hier gaat hij de strijd aan met deze Michael, die een aantal vrouwen gevangen blijkt te houden die zich dood moeten eten.

Feed

Veel gehoord over Feed en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Feed heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Feed streamen

Wil je Feed, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Feed zelfs gratis kijken.

Feed downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Feed ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Feed er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Feed torrent

Op zoek naar een torrent van Feed? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Feed te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Feed trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Feed. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.