Felix et Meira
%
69

Felix et Meira

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Felix et Meira

Moeite met waar je nou Felix et Meira moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Felix et Meira

Samenvatting

Een film over twee werelden. Die van de 40 jarige vrijgezel Felix en de jong getrouwde joodse Meira, die allebei in dezelfde buurt in Montreal wonen.

Regisseur en acteurs

 • Maxime Giroux portrait

  Maxime Giroux

  Director

 • Martin Dubreuil portait

  Martin Dubreuil

  Félix

 • Hadas Yaron portrait

  Hadas Yaron

  Meira

 • Luzer Twersky portrait

  Luzer Twersky

  Shulem

 • Anne-Élisabeth Bossé portait

  Anne-Élisabeth Bossé

  Caroline

 • Benoît Girard portrait

  Benoît Girard

  Théodore

Trailers

Felix et Meira

Wil je Felix et Meira kijken? De movie van Maxime Giroux uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Felix et Meira op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Felix et Meira met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Felix et Meira downloaden

Het downloaden van Felix et Meira is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Felix et Meira ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Felix et Meira streamen

Het streamen van Felix et Meira heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Felix et Meira online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Felix et Meira kijkt. Ideaal!

Felix et Meira torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Felix et Meira. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Felix et Meira trailer

Bekijk eerst even de trailer van Felix et Meira voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.