Felix et Meira
%
69

Felix et Meira

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Felix et Meira

Moeite met waar je nou Felix et Meira moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Felix et Meira

Samenvatting

Een film over twee werelden. Die van de 40 jarige vrijgezel Felix en de jong getrouwde joodse Meira, die allebei in dezelfde buurt in Montreal wonen.

Regisseur en acteurs

 • Maxime Giroux portrait

  Maxime Giroux

  Director

 • Martin Dubreuil portait

  Martin Dubreuil

  Félix

 • Hadas Yaron portrait

  Hadas Yaron

  Meira

 • Luzer Twersky portrait

  Luzer Twersky

  Shulem

 • Anne-Élisabeth Bossé portait

  Anne-Élisabeth Bossé

  Caroline

 • Benoît Girard portrait

  Benoît Girard

  Théodore

Trailers

Felix et Meira

Zin om Felix et Meira lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Felix et Meira te bekijken voor je op een rijtje.

Felix et Meira downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Felix et Meira downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Felix et Meira. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Felix et Meira er ook in SD heel goed uit.

Felix et Meira streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Felix et Meira net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Felix et Meira hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Felix et Meira helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Felix et Meira torrent

Denk je dat je om Felix et Meira te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Felix et Meira trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Felix et Meira de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.