Felix et Meira
%
69

Felix et Meira

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Felix et Meira

Moeite met waar je nou Felix et Meira moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Felix et Meira

Samenvatting

Een film over twee werelden. Die van de 40 jarige vrijgezel Felix en de jong getrouwde joodse Meira, die allebei in dezelfde buurt in Montreal wonen.

Regisseur en acteurs

 • Maxime Giroux portrait

  Maxime Giroux

  Director

 • Martin Dubreuil portait

  Martin Dubreuil

  Félix

 • Hadas Yaron portrait

  Hadas Yaron

  Meira

 • Luzer Twersky portrait

  Luzer Twersky

  Shulem

 • Anne-Élisabeth Bossé portait

  Anne-Élisabeth Bossé

  Caroline

 • Benoît Girard portrait

  Benoît Girard

  Théodore

Trailers

Felix et Meira

Felix et Meira streamen

Felix et Meira streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Felix et Meira downloaden

Zin om Felix et Meira te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Felix et Meira te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Felix et Meira torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Felix et Meira makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Felix et Meira trailer

Wil je er zeker van zijn dat Felix et Meira jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.