Felix de Kat: De Film
%
50

Felix de Kat: De Film

Bekijk de trailer

Kijk Felix de Kat: De Film

Moeite met waar je nou Felix de Kat: De Film moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Felix the Cat schiet te hulp om een ontvoerde prinses uit een andere dimensie redden. Maar daar komt hij vele gevaarlijke vijanden tegen...

Regisseur en acteurs

 • Tibor Hernádi portrait

  Tibor Hernádi

  Director

 • Chris Phillips portait

  Chris Phillips

  Felix the Cat (Voice)

 • Maureen O'Connell portrait

  Maureen O'Connell

  Princess Oriana (Voice)

 • Peter Newman portrait

  Peter Newman

  The Duke of Zill / Wack Lizardi (voice) (as Peter Neuman)

 • Susan Montanaro portrait

  Susan Montanaro

  (Voice)

 • Don Oriolo portrait

  Don Oriolo

  (Voice)

 • Christian Schneider portrait

  Christian Schneider

  (Voice)

 • David Kolin portrait

  David Kolin

  (Voice)

 • Michael Fremer portrait

  Michael Fremer

  (Voice)

 • Alice Playten portait

  Alice Playten

  Madam Pearl (voice) (as Alice Playton)

Trailers

Felix de Kat: De Film

Veel gehoord over Felix de Kat: De Film en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Felix de Kat: De Film heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Felix de Kat: De Film streamen

Wil je Felix de Kat: De Film, de movie met Chris Phillips, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Felix de Kat: De Film zelfs gratis kijken.

Felix de Kat: De Film downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Felix de Kat: De Film ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Felix de Kat: De Film er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Felix de Kat: De Film torrent

Op zoek naar een torrent van Felix de Kat: De Film? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Felix de Kat: De Film te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Felix de Kat: De Film trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Felix de Kat: De Film. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.