Felix de Kat: De Film
%
50

Felix de Kat: De Film

Bekijk de trailer

Kijk Felix de Kat: De Film

Moeite met waar je nou Felix de Kat: De Film moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Felix the Cat schiet te hulp om een ontvoerde prinses uit een andere dimensie redden. Maar daar komt hij vele gevaarlijke vijanden tegen...

Regisseur en acteurs

 • Tibor Hernádi portait

  Tibor Hernádi

  Director

 • Chris Phillips portait

  Chris Phillips

  Felix the Cat (Voice)

 • Maureen O'Connell portait

  Maureen O'Connell

  Princess Oriana (Voice)

 • Peter Newman portait

  Peter Newman

  The Duke of Zill / Wack Lizardi (voice) (as Peter Neuman)

 • Susan Montanaro portait

  Susan Montanaro

  (Voice)

 • Don Oriolo portait

  Don Oriolo

  (Voice)

 • Christian Schneider portait

  Christian Schneider

  (Voice)

 • David Kolin portait

  David Kolin

  (Voice)

 • Michael Fremer portait

  Michael Fremer

  (Voice)

 • Alice Playten portait

  Alice Playten

  Madam Pearl (voice) (as Alice Playton)

Trailers

Felix de Kat: De Film

Felix de Kat: De Film streamen

Felix de Kat: De Film streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Felix de Kat: De Film downloaden

Zin om Felix de Kat: De Film te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Felix de Kat: De Film te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Felix de Kat: De Film torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Felix de Kat: De Film makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Felix de Kat: De Film trailer

Wil je er zeker van zijn dat Felix de Kat: De Film jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.