FEMA City
%
65

FEMA City

Kijk FEMA City

Moeite met waar je nou FEMA City moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 2004, a trailer park was set-up in a field in Charlotte County, Florida after Hurricane Charley destroyed buildings and homes. Nearly 1,500 people moved into the more than 1,000 trailers and it took on the nickname FEMA City. It is FEMA's policy to provide free emergency housing for up to 18 months. Once displaced, residents of FEMA City found that returning to their homes and to normalcy would prove to be one of the greatest challenges of their lives. Filmmaker Jamin Griffiths takes a look at the terrible toll the storm took on the community, and the long, difficult wait of most FEMA City residents to find a foothold back in the Southwest Florida area.

FEMA City

Zin om FEMA City lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om FEMA City te bekijken voor je op een rijtje.

FEMA City downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je FEMA City downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van FEMA City. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet FEMA City er ook in SD heel goed uit.

FEMA City streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je FEMA City net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je FEMA City hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je FEMA City helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

FEMA City torrent

Denk je dat je om FEMA City te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

FEMA City trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of FEMA City de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.