Femina
%
56

Femina

Kijk Femina

Moeite met waar je nou Femina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The main character is Bogna, a thirty year old woman lost in her surrounding reality and unhappy in her private life. After her husband departs for a foreign scholarship, Bogna learns that her mother died. The trip to her hometown for the funeral becomes a voyage in time, during which she relives the memories of her idyllic childhood.

Regisseur en acteurs

 • Piotr Szulkin portait

  Piotr Szulkin

  Director

 • Hanna Dunowska portait

  Hanna Dunowska

  Bogna Wegner

 • Alina Janowska portait

  Alina Janowska

  Aniela - Bogna's mother

 • Hanna Skarzanka portait

  Hanna Skarzanka

  Gabriela

 • Ewa Frackiewicz portait

  Ewa Frackiewicz

  Ciotka

Femina

Wil je Femina kijken? De movie van Piotr Szulkin uit 1991 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Femina op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Femina met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Femina downloaden

Het downloaden van Femina is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Femina ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Femina streamen

Het streamen van Femina heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Femina online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Femina kijkt. Ideaal!

Femina torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Femina. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Femina trailer

Bekijk eerst even de trailer van Femina voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.