Femme Fatale
%
63

Femme Fatale

Nu kijken

Kijk Femme Fatale

Moeite met waar je nou Femme Fatale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Femme Fatale

Samenvatting

De vamp Laure werkt mee aan een diamantdiefstal tijdens het jaarlijkse filmfestival van Cannes. Zodra de buit binnen is, keert ze haar kompanen de rug toe en verdwijnt met de schatten naar Parijs. Daar duikt ze onder en neemt ze de identiteit aan van Lily, een jonge weduwe. Jarenlang blijft ze uit de schijnwerpers, tot een Spaanse paparazzo een foto van haar maakt aan de zijde van de ambassadeur van de Verenigde Staten in Frankrijk. Wanneer één van haar toenmalige kompanen het beeld te zien krijgt, wordt de jacht op de dievegge terug geopend ...

Femme Fatale

Femme Fatale streamen

Femme Fatale streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Femme Fatale downloaden

Zin om Femme Fatale te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Femme Fatale te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Femme Fatale torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Femme Fatale makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Femme Fatale trailer

Wil je er zeker van zijn dat Femme Fatale jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.