Fences
%
72

Fences

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fences

Moeite met waar je nou Fences moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fences

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Fences draait?

Samenvatting

Some people build fences to keep people out - and other people build fences to keep people in. Academy Award winner® Denzel Washington and Academy Award nominee® Viola Davis deliver the year's most powerful performances in the film adaptation of August Wilson's Pulitzer Prize-winning play, Fences. Set in 1950s Pittsburgh, the film takes a passionate look at former Negro-league baseball player Troy Maxson (Washington) as he fights to provide for those he loves in a world that threatens to push him down. Washington's directorial triumph pulses with the universal truths of love, forgiveness, and happiness despite what lies beyond your own fence.

Regisseur en acteurs

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  Director

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  Troy

 • Viola Davis portait

  Viola Davis

  Rose

 • Stephen Henderson portait

  Stephen Henderson

  Jim Bono

 • Jovan Adepo portrait

  Jovan Adepo

  Cory

 • Saniyya Sidney portrait

  Saniyya Sidney

  Raynell

 • Christopher Mele portrait

  Christopher Mele

  Deputy Commissioner

 • Lesley Boone portait

  Lesley Boone

  Evangelist Preacher

 • Jason Silvis portrait

  Jason Silvis

  Garbage Truck Driver

 • Tra'Waan Coles portrait

  Tra'Waan Coles

  Towns person

Trailers

Fences

Benieuwd naar Fences? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Fences draait.

Fences in de bioscoop

Fences draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Fences.

Fences streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Fences te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Fences een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Fences zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Fences torrent

Op zoek naar een torrent van Fences? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Fences zonder zorgen.

Fences downloaden

Als Fences binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Fences trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Fences de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.