Fences
%
72

Fences

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fences

Moeite met waar je nou Fences moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fences

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Some people build fences to keep people out - and other people build fences to keep people in. Academy Award winner® Denzel Washington and Academy Award nominee® Viola Davis deliver the year's most powerful performances in the film adaptation of August Wilson's Pulitzer Prize-winning play, Fences. Set in 1950s Pittsburgh, the film takes a passionate look at former Negro-league baseball player Troy Maxson (Washington) as he fights to provide for those he loves in a world that threatens to push him down. Washington's directorial triumph pulses with the universal truths of love, forgiveness, and happiness despite what lies beyond your own fence.

Regisseur en acteurs

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  Director

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  Troy

 • Viola Davis portait

  Viola Davis

  Rose

 • Stephen Henderson portait

  Stephen Henderson

  Jim Bono

 • Jovan Adepo portrait

  Jovan Adepo

  Cory

 • Saniyya Sidney portrait

  Saniyya Sidney

  Raynell

 • Christopher Mele portrait

  Christopher Mele

  Deputy Commissioner

 • Lesley Boone portait

  Lesley Boone

  Evangelist Preacher

 • Jason Silvis portrait

  Jason Silvis

  Garbage Truck Driver

 • Tra'Waan Coles portrait

  Tra'Waan Coles

  Towns person

Trailers

Fences

Wil je Fences kijken? De movie van Denzel Washington uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fences op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fences met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fences downloaden

Het downloaden van Fences is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fences ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fences streamen

Het streamen van Fences heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fences online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fences kijkt. Ideaal!

Fences torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fences. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fences trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fences voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.