Fences
%
72

Fences

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fences

Moeite met waar je nou Fences moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fences

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een Afro-Amerikaanse vader krijgt te maken met discriminatie terwijl hij probeert zijn gezin op te voeden in het Amerika van de jaren vijftig. Tegelijkertijd probeert hij zijn eigen leven op orde te krijgen. De nieuwe bioscoopfilm Fences is geregisseerd door Denzel Washington. Het scenario is geschreven door August Wilson en gebaseerd op zijn toneelstuk dat bekroond is met o.a. een Pulitzer Prize en Tony Award.

Regisseur en acteurs

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  Director

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  Troy

 • Viola Davis portait

  Viola Davis

  Rose

 • Stephen Henderson portait

  Stephen Henderson

  Jim Bono

 • Jovan Adepo portrait

  Jovan Adepo

  Cory

 • Saniyya Sidney portrait

  Saniyya Sidney

  Raynell

 • Christopher Mele portrait

  Christopher Mele

  Deputy Commissioner

 • Lesley Boone portait

  Lesley Boone

  Evangelist Preacher

 • Jason Silvis portrait

  Jason Silvis

  Garbage Truck Driver

 • Tra'Waan Coles portrait

  Tra'Waan Coles

  Towns person

Trailers

Fences

Zin om Fences lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fences te bekijken voor je op een rijtje.

Fences downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fences downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fences. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fences er ook in SD heel goed uit.

Fences streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fences net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fences hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fences helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fences torrent

Denk je dat je om Fences te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fences trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fences de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.