Ferdinand
%
100

Ferdinand

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ferdinand

Moeite met waar je nou Ferdinand moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ferdinand

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

From the creators of Ice Age and Rio comes the most love-a-bull family comedy of the year! Ferdinand (John Cena) is a giant bull with a big heart. After being mistaken for a dangerous beast and torn from his home, he rallies a misfit team of friends for the ultimate adventure to return to his family. Based on the classic children's book, Ferdinand proves you can't judge a bull by its cover!

Regisseur en acteurs

  • Carlos Saldanha portait

    Carlos Saldanha

    Director

Trailers

Ferdinand

Zin om Ferdinand lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ferdinand te bekijken voor je op een rijtje.

Ferdinand downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ferdinand downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ferdinand. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ferdinand er ook in SD heel goed uit.

Ferdinand streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ferdinand net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ferdinand hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ferdinand helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ferdinand torrent

Denk je dat je om Ferdinand te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ferdinand trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ferdinand de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.