Ferdinand
%
100

Ferdinand

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ferdinand

Moeite met waar je nou Ferdinand moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ferdinand

Bekijk nog 18 bronnen

Weten in welke bioscopen Ferdinand draait?

Samenvatting

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van 'Rio'. Geïnspireerd op het geliefde boek "The Story of Ferdinand" van Munro Leaf en Robert Lawson. Een hartverwarmend en grappig avontuur met in de originele Engelstalige versie stemmen van onder andere John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez en Anthony Anderson. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

Regisseur en acteurs

  • Carlos Saldanha portait

    Carlos Saldanha

    Director

Trailers

Ferdinand

Benieuwd naar Ferdinand? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ferdinand draait.

Ferdinand in de bioscoop

Ferdinand draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ferdinand.

Ferdinand streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ferdinand te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ferdinand een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ferdinand zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ferdinand torrent

Op zoek naar een torrent van Ferdinand? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ferdinand zonder zorgen.

Ferdinand downloaden

Als Ferdinand binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ferdinand trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ferdinand de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.