Fergie de Kleine Grijze Tractor

Fergie de Kleine Grijze Tractor

Nu kijken

Kijk Fergie de Kleine Grijze Tractor

Moeite met waar je nou Fergie de Kleine Grijze Tractor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Fergie de Kleine Grijze Tractor

Samenvatting

Fergie woont op de boerderij met zijn vrienden Govert, Opa en Inge. Soms voelt hij zich een eenzame tractor. Fergie is namelijk de enige levende machine op de boerderij en hij kan dat aan niemand vertellen. Govert bouwt met hulp van Fergie een volautomatische, zelfsturende vogelverschrikker Clunky. Als Clunky alle aandacht krijgt, wordt Fergie jaloers en gaat hij domme dingen doen. Govert wil met Clunky aan een wedstrijd voor uitvinders meedoen maar Fergie probeert dat tegen te houden. Als Clunky wordt ontvoerd door de twee boeven Hubert en Hyronymus ziet Fergie hoe verdrietig Govert is, hij krijgt enorm spijt.

Regisseur en acteurs

 • Trond Jacobsen portrait

  Trond Jacobsen

  Director

 • Dan Robert Thomson portrait

  Dan Robert Thomson

  Actor

 • Joachim Berg portrait

  Joachim Berg

  Actor

 • Tiril Heide Steen portrait

  Tiril Heide Steen

  Actor

 • Ole-Kristian Lima portrait

  Ole-Kristian Lima

  Actor

 • Dan Robert Thoresen portrait

  Dan Robert Thoresen

  Actor

Fergie de Kleine Grijze Tractor

Fergie de Kleine Grijze Tractor streamen

Fergie de Kleine Grijze Tractor streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fergie de Kleine Grijze Tractor downloaden

Zin om Fergie de Kleine Grijze Tractor te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fergie de Kleine Grijze Tractor te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fergie de Kleine Grijze Tractor torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fergie de Kleine Grijze Tractor makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fergie de Kleine Grijze Tractor trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fergie de Kleine Grijze Tractor jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.