Ferrari: Race to Immortality
%
80

Ferrari: Race to Immortality

Nu kijken

Kijk Ferrari: Race to Immortality

Moeite met waar je nou Ferrari: Race to Immortality moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ferrari: Race to Immortality

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

The late 1950s were known as golden years in the world of motor racing, champions were made and lost on a Sunday, and no losses were greater than those of Enzo Ferrari’s Scuderia. Based on Chris Nixon’s bestselling biography Mon Ami Mate, Ferrari: Race to Immortality tells the story of the loves and losses, triumphs and tragedy of a turbulent era that shook the motor racing world.

Regisseur en acteurs

 • Daryl Goodrich portrait

  Daryl Goodrich

  Director

 • Mike Hawthorn portait

  Mike Hawthorn

  Himself

 • Peter Collins portait

  Peter Collins

  Himself

 • Enzo Ferrari portait

  Enzo Ferrari

  Himself

Ferrari: Race to Immortality

Zin om Ferrari: Race to Immortality lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ferrari: Race to Immortality te bekijken voor je op een rijtje.

Ferrari: Race to Immortality downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ferrari: Race to Immortality downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ferrari: Race to Immortality. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ferrari: Race to Immortality er ook in SD heel goed uit.

Ferrari: Race to Immortality streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ferrari: Race to Immortality net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ferrari: Race to Immortality hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ferrari: Race to Immortality helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ferrari: Race to Immortality torrent

Denk je dat je om Ferrari: Race to Immortality te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ferrari: Race to Immortality trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ferrari: Race to Immortality de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.