Ferris Bueller's Day Off
%
78

Ferris Bueller's Day Off

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ferris Bueller's Day Off

Moeite met waar je nou Ferris Bueller's Day Off moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ferris Bueller's Day Off

Samenvatting

One spring day, toward the end of his senior year, Ferris gives in to an overwhelming urge to cut school and head for downtown Chicago with his girl (Mia Sara) and his best friend (Alan Ruck), to see the sights, experience a day of freedom and show that with a little ingenuity, a bit of courage and a red Ferrari, life at 17 can be a joy!

Regisseur en acteurs

 • John Hughes portrait

  John Hughes

  director

 • Kristy Swanson portrait

  Kristy Swanson

  actor

 • Ben Stein portrait

  Ben Stein

  actor

 • Charlie Sheen portrait

  Charlie Sheen

  actor

 • Edie McClurg portrait

  Edie McClurg

  actor

 • Lyman Ward portrait

  Lyman Ward

  actor

 • Cindy Pickett portrait

  Cindy Pickett

  actor

 • Jennifer Grey portrait

  Jennifer Grey

  actor

 • Jeffrey Jones portrait

  Jeffrey Jones

  actor

 • Mia Sara portrait

  Mia Sara

  actor

 • Alan Ruck portrait

  Alan Ruck

  actor

 • Matthew Broderick portrait

  Matthew Broderick

  actor

Trailers

Ferris Bueller's Day Off

Wil je Ferris Bueller's Day Off kijken? De movie vanuit 1986 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ferris Bueller's Day Off op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ferris Bueller's Day Off met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ferris Bueller's Day Off downloaden

Het downloaden van Ferris Bueller's Day Off is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ferris Bueller's Day Off ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ferris Bueller's Day Off streamen

Het streamen van Ferris Bueller's Day Off heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ferris Bueller's Day Off online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ferris Bueller's Day Off kijkt. Ideaal!

Ferris Bueller's Day Off torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ferris Bueller's Day Off. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ferris Bueller's Day Off trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ferris Bueller's Day Off voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.