Ferris Bueller's Day Off
%
78

Ferris Bueller's Day Off

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ferris Bueller's Day Off

Moeite met waar je nou Ferris Bueller's Day Off moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ferris Bueller's Day Off

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Ferris convinces his entire school he's at death's door, then hits the streets of Chicago with his girlfriend and best friend for a day of fun.

Regisseur en acteurs

 • John Hughes portrait

  John Hughes

  director

 • Kristy Swanson portrait

  Kristy Swanson

  actor

 • Ben Stein portrait

  Ben Stein

  actor

 • Charlie Sheen portrait

  Charlie Sheen

  actor

 • Edie McClurg portrait

  Edie McClurg

  actor

 • Lyman Ward portrait

  Lyman Ward

  actor

 • Cindy Pickett portrait

  Cindy Pickett

  actor

 • Jennifer Grey portrait

  Jennifer Grey

  actor

 • Jeffrey Jones portrait

  Jeffrey Jones

  actor

 • Mia Sara portrait

  Mia Sara

  actor

 • Alan Ruck portrait

  Alan Ruck

  actor

 • Matthew Broderick portrait

  Matthew Broderick

  actor

Trailers

Ferris Bueller's Day Off

Zin om Ferris Bueller's Day Off lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ferris Bueller's Day Off te bekijken voor je op een rijtje.

Ferris Bueller's Day Off downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ferris Bueller's Day Off downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ferris Bueller's Day Off. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ferris Bueller's Day Off er ook in SD heel goed uit.

Ferris Bueller's Day Off streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ferris Bueller's Day Off net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ferris Bueller's Day Off hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ferris Bueller's Day Off helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ferris Bueller's Day Off torrent

Denk je dat je om Ferris Bueller's Day Off te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ferris Bueller's Day Off trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ferris Bueller's Day Off de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.