Feuten Het Feestje
%
56

Feuten Het Feestje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Feuten Het Feestje

Moeite met waar je nou Feuten Het Feestje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Feuten Het Feestje

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In FEUTEN: HET FEESTJE begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwig student Olivier de Ruyter vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit. Ook naar het feest komen eerstejaarsstudenten en beste vrienden Elias en Lieve. Lieve is het ideale corpsmeisje, Elias is alleen maar op het feest omdat hij verliefd is op Lieve. Dit zijn de ingrediënten voor een avond die totaal uit de hand gaat lopen. De politie probeert een eind te maken aan het feest terwijl de losgeslagen Bram er met de veel jongere Lieve vandoor gaat. Elias voelt zich verraden en botst op een agent die net het feest wil afkappen. Elias wordt naar de grond geslagen waardoor de sfeer op het feest omslaat. Zijn gehavende gezicht verschijnt op Twitter waardoor het feestje in de sociale media al snel bekend wordt als iets dat je niet moet missen! Terwijl de politie en de ME zich voor de deur verzamelen om het feest te ontruimen, verschansen de studenten zich in de sociëteit en wachten ze op wat gaat komen.

Regisseur en acteurs

 • Lourens Blok portrait

  Lourens Blok

  Director

 • Manuel Broekman portait

  Manuel Broekman

  Bram Wagtmans

 • Tim Murck portait

  Tim Murck

  Olivier de Ruyter

 • Hanna Verboom portait

  Hanna Verboom

  Marie-Claire Wagtmans-De Ruyter

 • Jurjen van Loon portait

  Jurjen van Loon

  Edward Beeksma

 • Ruben Brinkman portrait

  Ruben Brinkman

  Noordzij

 • Anna Speller portrait

  Anna Speller

  Nina de Wit

 • Teun Kuilboer portait

  Teun Kuilboer

  Young Policeman

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Older policemen

 • Daniel Cornelissen portrait

  Daniel Cornelissen

  Elias de Leeuw

 • Evita Rozenberg portrait

  Evita Rozenberg

  Lieve

 • Jan Paul Grootentraast portrait

  Jan Paul Grootentraast

  Reporter (voice)

 • Tom Jansen portrait

  Tom Jansen

  Police Chief

 • Jochum van der Woude portrait

  Jochum van der Woude

  Jeroen Beeksma

 • Judith Noyons portrait

  Judith Noyons

  Irene

 • Willem Voogd portait

  Willem Voogd

  Eric van Earnewoude

Trailers

Feuten Het Feestje

Feuten Het Feestje streamen

Feuten Het Feestje streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Feuten Het Feestje downloaden

Zin om Feuten Het Feestje te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Feuten Het Feestje te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Feuten Het Feestje torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Feuten Het Feestje makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Feuten Het Feestje trailer

Wil je er zeker van zijn dat Feuten Het Feestje jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.