Feuten Het Feestje
%
56

Feuten Het Feestje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Feuten Het Feestje

Moeite met waar je nou Feuten Het Feestje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Feuten Het Feestje

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In FEUTEN: HET FEESTJE begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwig student Olivier de Ruyter vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit. Ook naar het feest komen eerstejaarsstudenten en beste vrienden Elias en Lieve. Lieve is het ideale corpsmeisje, Elias is alleen maar op het feest omdat hij verliefd is op Lieve. Dit zijn de ingrediënten voor een avond die totaal uit de hand gaat lopen. De politie probeert een eind te maken aan het feest terwijl de losgeslagen Bram er met de veel jongere Lieve vandoor gaat. Elias voelt zich verraden en botst op een agent die net het feest wil afkappen. Elias wordt naar de grond geslagen waardoor de sfeer op het feest omslaat. Zijn gehavende gezicht verschijnt op Twitter waardoor het feestje in de sociale media al snel bekend wordt als iets dat je niet moet missen! Terwijl de politie en de ME zich voor de deur verzamelen om het feest te ontruimen, verschansen de studenten zich in de sociëteit en wachten ze op wat gaat komen.

Regisseur en acteurs

 • Lourens Blok portrait

  Lourens Blok

  Director

 • Manuel Broekman portait

  Manuel Broekman

  Bram Wagtmans

 • Tim Murck portait

  Tim Murck

  Olivier de Ruyter

 • Hanna Verboom portait

  Hanna Verboom

  Marie-Claire Wagtmans-De Ruyter

 • Jurjen van Loon portait

  Jurjen van Loon

  Edward Beeksma

 • Ruben Brinkman portrait

  Ruben Brinkman

  Noordzij

 • Anna Speller portrait

  Anna Speller

  Nina de Wit

 • Teun Kuilboer portait

  Teun Kuilboer

  Young Policeman

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Older policemen

 • Daniel Cornelissen portrait

  Daniel Cornelissen

  Elias de Leeuw

 • Evita Rozenberg portrait

  Evita Rozenberg

  Lieve

 • Jan Paul Grootentraast portrait

  Jan Paul Grootentraast

  Reporter (voice)

 • Tom Jansen portrait

  Tom Jansen

  Police Chief

 • Jochum van der Woude portrait

  Jochum van der Woude

  Jeroen Beeksma

 • Judith Noyons portrait

  Judith Noyons

  Irene

 • Willem Voogd portait

  Willem Voogd

  Eric van Earnewoude

Trailers

Feuten Het Feestje

Wil je Feuten Het Feestje kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Feuten Het Feestje streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Feuten Het Feestje niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Feuten Het Feestje zelfs gratis bekijken.

Feuten Het Feestje downloaden

Wil je Feuten Het Feestje ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Feuten Het Feestje overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Feuten Het Feestje torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Feuten Het Feestje is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Feuten Het Feestje trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Feuten Het Feestje de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.