Fever
%
50

Fever

Nu kijken

Kijk Fever

Moeite met waar je nou Fever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fever

Samenvatting

An assassin takes on the identity of a writer to escape the law. He has two mysterious and sensuous women masquerading around him - Rhea and Kaavya. Suspense builds as they both uncover the lie.

Regisseur en acteurs

 • Rajeev Jhaveri portrait

  Rajeev Jhaveri

  Director

 • Rajeev Khandelwal portait

  Rajeev Khandelwal

  Armin Salem

 • Gauhar Khan portait

  Gauhar Khan

  Kaavya Choudhary

 • Gemma Atkinson portait

  Gemma Atkinson

  Rhea Wagner

 • Caterina Murino portait

  Caterina Murino

  Irina Caro

 • Ankita Makwana portrait

  Ankita Makwana

  Grace Soni

 • Victor Banerjee portait

  Victor Banerjee

  Dr. David Roy

Fever

Fever streamen

Fever streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fever downloaden

Zin om Fever te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fever te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fever torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fever makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fever trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fever jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.