Fever
%
50

Fever

Nu kijken

Kijk Fever

Moeite met waar je nou Fever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Fever

Samenvatting

An assassin takes on the identity of a writer to escape the law. He has two mysterious and sensuous women masquerading around him - Rhea and Kaavya. Suspense builds as they both uncover the lie.

Regisseur en acteurs

 • Rajeev Jhaveri portrait

  Rajeev Jhaveri

  Director

 • Rajeev Khandelwal portait

  Rajeev Khandelwal

  Armin Salem

 • Gauhar Khan portait

  Gauhar Khan

  Kaavya Choudhary

 • Gemma Atkinson portait

  Gemma Atkinson

  Rhea Wagner

 • Caterina Murino portait

  Caterina Murino

  Irina Caro

 • Ankita Makwana portrait

  Ankita Makwana

  Grace Soni

 • Victor Banerjee portait

  Victor Banerjee

  Dr. David Roy

Fever

Wil je Fever kijken? De movie van Rajeev Jhaveri uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fever op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fever met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fever downloaden

Het downloaden van Fever is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fever ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fever streamen

Het streamen van Fever heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fever online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fever kijkt. Ideaal!

Fever torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fever. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fever trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fever voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.