Fever
%
50

Fever

Nu kijken

Kijk Fever

Moeite met waar je nou Fever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fever

Samenvatting

An assassin takes on the identity of a writer to escape the law. He has two mysterious and sensuous women masquerading around him - Rhea and Kaavya. Suspense builds as they both uncover the lie.

Regisseur en acteurs

 • Rajeev Jhaveri portrait

  Rajeev Jhaveri

  Director

 • Rajeev Khandelwal portait

  Rajeev Khandelwal

  Armin Salem

 • Gauhar Khan portait

  Gauhar Khan

  Kaavya Choudhary

 • Gemma Atkinson portait

  Gemma Atkinson

  Rhea Wagner

 • Caterina Murino portait

  Caterina Murino

  Irina Caro

 • Ankita Makwana portrait

  Ankita Makwana

  Grace Soni

 • Victor Banerjee portait

  Victor Banerjee

  Dr. David Roy

Fever

Wil je Fever kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fever streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fever niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fever zelfs gratis bekijken.

Fever downloaden

Wil je Fever ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fever overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fever torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fever is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fever trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fever de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.