Fever
%
50

Fever

Nu kijken

Kijk Fever

Moeite met waar je nou Fever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fever

Samenvatting

An assassin takes on the identity of a writer to escape the law. He has two mysterious and sensuous women masquerading around him - Rhea and Kaavya. Suspense builds as they both uncover the lie.

Regisseur en acteurs

 • Rajeev Jhaveri portrait

  Rajeev Jhaveri

  Director

 • Rajeev Khandelwal portait

  Rajeev Khandelwal

  Armin Salem

 • Gauhar Khan portait

  Gauhar Khan

  Kaavya Choudhary

 • Gemma Atkinson portait

  Gemma Atkinson

  Rhea Wagner

 • Caterina Murino portait

  Caterina Murino

  Irina Caro

 • Ankita Makwana portrait

  Ankita Makwana

  Grace Soni

 • Victor Banerjee portait

  Victor Banerjee

  Dr. David Roy

Fever

Veel gehoord over Fever en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Fever heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Fever streamen

Wil je Fever, de movie met Rajeev Khandelwal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Fever zelfs gratis kijken.

Fever downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Fever ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Fever er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Fever torrent

Op zoek naar een torrent van Fever? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Fever te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Fever trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Fever. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.