Few Options
%
61

Few Options

Bekijk de trailer

Kijk Few Options

Moeite met waar je nou Few Options moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When a convicted drug smuggler leaves prison after 22 years for one youthful mistake, he just wants to start over and obey the law. But, unable to find work, he's forced to take a supposedly legitimate job with his old crime partners. And they have big plans for their newest employee. Written by George A. Pappy Jr.

Regisseur en acteurs

 • George A. Pappy Jr. portrait

  George A. Pappy Jr.

  Director

 • Kenny Johnson portait

  Kenny Johnson

  Frank Connor

 • Erin Daniels portait

  Erin Daniels

  Helen

 • David Marciano portait

  David Marciano

  Russ

 • Brad Dourif portait

  Brad Dourif

  Chris Pendler

Trailers

Few Options

Wil je Few Options kijken? De movie van George A. Pappy Jr. uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Few Options op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Few Options met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Few Options downloaden

Het downloaden van Few Options is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Few Options ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Few Options streamen

Het streamen van Few Options heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Few Options online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Few Options kijkt. Ideaal!

Few Options torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Few Options. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Few Options trailer

Bekijk eerst even de trailer van Few Options voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.