Few Options
%
61

Few Options

Bekijk de trailer

Kijk Few Options

Moeite met waar je nou Few Options moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When a convicted drug smuggler leaves prison after 22 years for one youthful mistake, he just wants to start over and obey the law. But, unable to find work, he's forced to take a supposedly legitimate job with his old crime partners. And they have big plans for their newest employee. Written by George A. Pappy Jr.

Regisseur en acteurs

 • George A. Pappy Jr. portait

  George A. Pappy Jr.

  Director

 • Kenny Johnson portait

  Kenny Johnson

  Frank Connor

 • Erin Daniels portait

  Erin Daniels

  Helen

 • David Marciano portait

  David Marciano

  Russ

 • Brad Dourif portait

  Brad Dourif

  Chris Pendler

Trailers

Few Options

Wil je Few Options kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Few Options streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Few Options niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Few Options zelfs gratis bekijken.

Few Options downloaden

Wil je Few Options ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Few Options overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Few Options torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Few Options is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Few Options trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Few Options de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.