Fiddler on the Roof
%
80

Fiddler on the Roof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fiddler on the Roof

Moeite met waar je nou Fiddler on the Roof moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fiddler on the Roof

Samenvatting

Het tsaristische Rusland van begin van de 20ste eeuw. De arme melkboer Tevye woont samen met zijn vrouw Golde en hun vijf dochters in de joodse gemeenschap van het dorpje Anatevka. Tevye probeert onder het harde bewind van de tsaar zijn hoofd boven water te houden en klampt zich vast aan zijn geloof in God en de tradities waarmee hij is opgevoed. Zijn vrouw is druk doende om voor de oudste drie dochters, die de huwbare leeftijd hebben bereikt, een goede partij te vinden. Maar de dochters hebben geen oren naar het advies van hun moeder, en maken hun eigen keuzes. Ondertussen doet het nieuws de ronde dat de joden in de omgeving door de Russen uit hun dorpen worden gejaagd.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portrait

  Norman Jewison

  director

 • Ray Lovelock portrait

  Ray Lovelock

  actor

 • Paul Michael Glaser portrait

  Paul Michael Glaser

  actor

 • Neva Small portrait

  Neva Small

  actor

 • Michele Marsh portrait

  Michele Marsh

  actor

 • Rosalind Harris portrait

  Rosalind Harris

  actor

 • Paul Mann portrait

  Paul Mann

  actor

 • Molly Picon portrait

  Molly Picon

  actor

 • Leonard Frey portrait

  Leonard Frey

  actor

 • Norma Crane portrait

  Norma Crane

  actor

 • Topol portrait

  Topol

  actor

Trailers

Fiddler on the Roof

Zin om Fiddler on the Roof lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fiddler on the Roof te bekijken voor je op een rijtje.

Fiddler on the Roof downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fiddler on the Roof downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fiddler on the Roof. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fiddler on the Roof er ook in SD heel goed uit.

Fiddler on the Roof streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fiddler on the Roof net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fiddler on the Roof hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fiddler on the Roof helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fiddler on the Roof torrent

Denk je dat je om Fiddler on the Roof te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fiddler on the Roof trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fiddler on the Roof de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.