Fiddler on the Roof
%
80

Fiddler on the Roof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fiddler on the Roof

Moeite met waar je nou Fiddler on the Roof moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fiddler on the Roof

Samenvatting

Het tsaristische Rusland van begin van de 20ste eeuw. De arme melkboer Tevye woont samen met zijn vrouw Golde en hun vijf dochters in de joodse gemeenschap van het dorpje Anatevka. Tevye probeert onder het harde bewind van de tsaar zijn hoofd boven water te houden en klampt zich vast aan zijn geloof in God en de tradities waarmee hij is opgevoed. Zijn vrouw is druk doende om voor de oudste drie dochters, die de huwbare leeftijd hebben bereikt, een goede partij te vinden. Maar de dochters hebben geen oren naar het advies van hun moeder, en maken hun eigen keuzes. Ondertussen doet het nieuws de ronde dat de joden in de omgeving door de Russen uit hun dorpen worden gejaagd.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portrait

  Norman Jewison

  director

 • Ray Lovelock portrait

  Ray Lovelock

  actor

 • Paul Michael Glaser portrait

  Paul Michael Glaser

  actor

 • Neva Small portrait

  Neva Small

  actor

 • Michele Marsh portrait

  Michele Marsh

  actor

 • Rosalind Harris portrait

  Rosalind Harris

  actor

 • Paul Mann portrait

  Paul Mann

  actor

 • Molly Picon portrait

  Molly Picon

  actor

 • Leonard Frey portrait

  Leonard Frey

  actor

 • Norma Crane portrait

  Norma Crane

  actor

 • Topol portrait

  Topol

  actor

Trailers

Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof streamen

Fiddler on the Roof streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fiddler on the Roof downloaden

Zin om Fiddler on the Roof te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fiddler on the Roof te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fiddler on the Roof torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fiddler on the Roof makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fiddler on the Roof trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fiddler on the Roof jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.