Fidelio, l'odyssée d'Alice
%
64

Fidelio, l'odyssée d'Alice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fidelio, l'odyssée d'Alice

Moeite met waar je nou Fidelio, l'odyssée d'Alice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fidelio, l'odyssée d'Alice

Samenvatting

De dertigjarige Alice is een vrouwelijke matroos die als monteur aan de slag gaat op een oud vrachtschip, de Fidelio. Aan boord komt ze erachter dat de monteur die ze vervangt net is overleden en dat de kapitein van het schip haar eerste grote liefde is, Gaël. In haar hut vindt Alice het dagboek van de overleden monteur. Ze leest tussen zijn aantekeningen over mechanische problemen en over zijn seksuele veroveringen in de verschillende havenplaatsen. Haar eigen grote liefde heeft ze thuis moeten achterlaten. Hoe verder het schip haar wegvoert van haar thuisbasis, hoe moeilijker ze het vindt om haar ex te weerstaan. Als het schip uiteindelijk weer aanmeert, zal Alice haar leven op het land en haar geliefde weer onder ogen moeten komen.

Regisseur en acteurs

 • Lucie Borleteau portrait

  Lucie Borleteau

  Director

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Alice

 • Melvil Poupaud portait

  Melvil Poupaud

  Gaël

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Felix

 • Pascal Tagnati portrait

  Pascal Tagnati

  Antoine

Trailers

Fidelio, l'odyssée d'Alice

Wil je Fidelio, l'odyssée d'Alice kijken? De movie van Lucie Borleteau uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fidelio, l'odyssée d'Alice op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fidelio, l'odyssée d'Alice met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fidelio, l'odyssée d'Alice downloaden

Het downloaden van Fidelio, l'odyssée d'Alice is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fidelio, l'odyssée d'Alice ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fidelio, l'odyssée d'Alice streamen

Het streamen van Fidelio, l'odyssée d'Alice heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fidelio, l'odyssée d'Alice online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fidelio, l'odyssée d'Alice kijkt. Ideaal!

Fidelio, l'odyssée d'Alice torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fidelio, l'odyssée d'Alice. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fidelio, l'odyssée d'Alice trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fidelio, l'odyssée d'Alice voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.