Fidelio, l'odyssée d'Alice
%
64

Fidelio, l'odyssée d'Alice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fidelio, l'odyssée d'Alice

Moeite met waar je nou Fidelio, l'odyssée d'Alice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fidelio, l'odyssée d'Alice

Samenvatting

Alice is 30 jaar en matroos. Ze laat Félix, haar vriend, achter op het land en gaat aan boord als mecanicien van een oud vrachtschip, de Fidelio. Aan boord komt ze erachter dat de monteur die ze vervangt net is overleden en dat de kapitein van het schip haar eerste grote liefde is, Gaël.

Regisseur en acteurs

 • Lucie Borleteau portrait

  Lucie Borleteau

  Director

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Alice

 • Melvil Poupaud portait

  Melvil Poupaud

  Gaël

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Felix

 • Pascal Tagnati portrait

  Pascal Tagnati

  Antoine

Trailers

Fidelio, l'odyssée d'Alice

Zin om Fidelio, l'odyssée d'Alice lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fidelio, l'odyssée d'Alice te bekijken voor je op een rijtje.

Fidelio, l'odyssée d'Alice downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fidelio, l'odyssée d'Alice downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fidelio, l'odyssée d'Alice. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fidelio, l'odyssée d'Alice er ook in SD heel goed uit.

Fidelio, l'odyssée d'Alice streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fidelio, l'odyssée d'Alice net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fidelio, l'odyssée d'Alice hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fidelio, l'odyssée d'Alice helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fidelio, l'odyssée d'Alice torrent

Denk je dat je om Fidelio, l'odyssée d'Alice te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fidelio, l'odyssée d'Alice trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fidelio, l'odyssée d'Alice de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.