Fidelio, l'odyssée d'Alice
%
64

Fidelio, l'odyssée d'Alice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fidelio, l'odyssée d'Alice

Moeite met waar je nou Fidelio, l'odyssée d'Alice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fidelio, l'odyssée d'Alice

Samenvatting

De dertigjarige Alice is een vrouwelijke matroos die als monteur aan de slag gaat op een oud vrachtschip, de Fidelio. Aan boord komt ze erachter dat de monteur die ze vervangt net is overleden en dat de kapitein van het schip haar eerste grote liefde is, Gaël. In haar hut vindt Alice het dagboek van de overleden monteur. Ze leest tussen zijn aantekeningen over mechanische problemen en over zijn seksuele veroveringen in de verschillende havenplaatsen. Haar eigen grote liefde heeft ze thuis moeten achterlaten. Hoe verder het schip haar wegvoert van haar thuisbasis, hoe moeilijker ze het vindt om haar ex te weerstaan. Als het schip uiteindelijk weer aanmeert, zal Alice haar leven op het land en haar geliefde weer onder ogen moeten komen.

Regisseur en acteurs

 • Lucie Borleteau portrait

  Lucie Borleteau

  Director

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Alice

 • Melvil Poupaud portait

  Melvil Poupaud

  Gaël

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Felix

 • Pascal Tagnati portrait

  Pascal Tagnati

  Antoine

Trailers

Fidelio, l'odyssée d'Alice

Op zoek naar Fidelio, l'odyssée d'Alice? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Fidelio, l'odyssée d'Alice streamen

Het streamen van movies als Fidelio, l'odyssée d'Alice heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Fidelio, l'odyssée d'Alice waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Fidelio, l'odyssée d'Alice dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Fidelio, l'odyssée d'Alice downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Fidelio, l'odyssée d'Alice te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Fidelio, l'odyssée d'Alice torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Fidelio, l'odyssée d'Alice trailer

Weet je nog niet zeker of Fidelio, l'odyssée d'Alice jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.