Field Notes

Field Notes

Kijk Field Notes

Moeite met waar je nou Field Notes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Field Notes is an experimental documentary about the ghosts embedded in the culture of Trinidad and Tobago. The film is structured as a visual and aural field guide to the ghosts spirits and jumbies througout the island. From personal tales about the soucouyant and lagahoo, to the ghosts of Trinidads past. Shot and finished on 16mm.

Field Notes

Veel gehoord over Field Notes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Field Notes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Field Notes streamen

Wil je Field Notes, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Field Notes zelfs gratis kijken.

Field Notes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Field Notes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Field Notes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Field Notes torrent

Op zoek naar een torrent van Field Notes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Field Notes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Field Notes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Field Notes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.