Fiend
%
42

Fiend

Kijk Fiend

Moeite met waar je nou Fiend moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This low budget feature from Baltimore filmmaker Don Dohler opens with a spirit entering into a gravesite and reanimating a corpse back to life as Mr. Longfellow. In order for him to stay alive, he needs to absorb the life energies out of the living by wrapping his hands around his victoms' throats.

Fiend

Veel gehoord over Fiend en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Fiend heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Fiend streamen

Wil je Fiend, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Fiend zelfs gratis kijken.

Fiend downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Fiend ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Fiend er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Fiend torrent

Op zoek naar een torrent van Fiend? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Fiend te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Fiend trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Fiend. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.