Fierce Creatures
%
64

Fierce Creatures

Nu kijken

Kijk Fierce Creatures

Moeite met waar je nou Fierce Creatures moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fierce Creatures

Samenvatting

De meedogenloze mediamagnaat Rod McCain koopt Engelands Marwood Zoo. Vastbesloten om de ouderwetse, kleine dierentuin om te zetten in een rendabel attractiepark, stuurt McCain zijn sexy marketingmanager en zijn wellustige zoon Vince om orde op zaken te stellen. Als ze aankomen ontdekken ze echter dat Marwoods overdreven nauwgezette directeur, Rollo, al een plan in werking heeft gezet om de aandacht op de dierentuin te vestigen: geen lieve diertjes met een hoge aaibaarheidsfactor meer, maar alleen nog maar gevaarlijke, wilde dieren. Dan nemen de zaken een nieuwe wending als de razende verzorgers, geleid door de insectenexpert "Bugsy" Malone, een tumultueuze opstand ontketenen om hun harige vriendjes te beschermen.

Fierce Creatures

Fierce Creatures streamen

Fierce Creatures streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fierce Creatures downloaden

Zin om Fierce Creatures te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fierce Creatures te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fierce Creatures torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fierce Creatures makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fierce Creatures trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fierce Creatures jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.