Fifty
%
60

Fifty

Nu kijken

Kijk Fifty

Moeite met waar je nou Fifty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fifty

Samenvatting

In Lagos, Nigeria, four successful women on the verge of 50 take stock of their lives and loves over the course of one week.

Regisseur en acteurs

 • Biyi Bandele portrait

  Biyi Bandele

  Director

 • Ireti Doyle portrait

  Ireti Doyle

  Elizabeth

 • Dakore Egbuson-Akande portrait

  Dakore Egbuson-Akande

  Tola

 • Omoni Oboli portrait

  Omoni Oboli

  Maria

 • Nse Ikpe-Etim portrait

  Nse Ikpe-Etim

  Kate

Fifty

Veel gehoord over Fifty en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Fifty heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Fifty streamen

Wil je Fifty, de movie met Ireti Doyle, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Fifty zelfs gratis kijken.

Fifty downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Fifty ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Fifty er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Fifty torrent

Op zoek naar een torrent van Fifty? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Fifty te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Fifty trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Fifty. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.