Fifty
%
60

Fifty

Nu kijken

Kijk Fifty

Moeite met waar je nou Fifty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fifty

Samenvatting

In Lagos, Nigeria, four successful women on the verge of 50 take stock of their lives and loves over the course of one week.

Regisseur en acteurs

 • Biyi Bandele portrait

  Biyi Bandele

  Director

 • Ireti Doyle portrait

  Ireti Doyle

  Elizabeth

 • Dakore Egbuson-Akande portrait

  Dakore Egbuson-Akande

  Tola

 • Omoni Oboli portrait

  Omoni Oboli

  Maria

 • Nse Ikpe-Etim portrait

  Nse Ikpe-Etim

  Kate

Fifty

Wil je Fifty kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fifty streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fifty niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fifty zelfs gratis bekijken.

Fifty downloaden

Wil je Fifty ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fifty overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fifty torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fifty is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fifty trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fifty de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.